Hoppa till sidans innehåll

Funktionärer Lundasprinten 19 maj 2019

18 MAR 2019 21:09
Se planering och var du kan hjälpa till!
  • Skapad: 18 MAR 2019 21:09

Söndagen den 19 maj arrangerar klubben Lundasprinten med TC på Tunaskolan i Lund. Flera av klubbens medlemmar finns med i funktionärslistan och vi hoppas att så många som möjligt kan och vill vara med och hjälpa till att ordna en lyckad tävling. 

En del är utsedda till huvudfunktionärer med ansvar för vissa funktioner och arbetslag. Dessa ombeds ta kontakt med sina respektive funktionärer i god tid före tävlingen, för att förvissa sig om att det finns tillräckligt med funktionärer på tävlingsdagen samt till de olika förberedelser som krävs. Huvudfunktionären fördelar detta själv efter behov. Huvudfunktionär och funktionär kommer tillsammans överens om dag och tid för insats. 

Du som är uppskriven på funktionärslistan kan underlätta genom att själv i god tid kontakta huvudfunktionären. Se LOK-boken för alla kontaktuppgifter. Saknas ditt namn och du vill göra en uppskattad insats för klubben så får du gärna kontakta Jens Sörvik

Huvudfunktionärerna stämmer själva av med materialgruppen att det material de behöver kommer med till tävlingen. Det mesta kan samfraktas på ett släp. Alla huvudansvariga måste stämma av med materialgruppen vad som ska packas på släpet. Lämpligen bör man senast i samband med inspektionen på TC på måndagen göra det. Materialansvarig är Marcus Henningsson. Packningen av släpet bestämmer materialgruppen när när det sker. 

Vi kommer ha provlöpning av banorna den 1 maj. Mer info kommer senare. 

Måndagen den 13 maj kl 18:30 träffas vi vid Tunaskolan för att inspektera TC. 

Onsdagen den 15 maj kl. 18:30, träffas berörda arbetslag på Stallet i Dalby för att arbeta med sedvanliga tävlingsförberedelser. Exempelvis ska kartorna kontrolleras och stoppas i plastfickor och angivelser skäras. Se listan och kolla om du ska vara med och stäm av med ditt arbetslags ansvarige huvudfunktionär.  

Tävlingsdagen 19 maj träffas vi på TC kl. 08:00. Efter tävlingens slut på söndag e.m. hjälps vi som vanligt alla åt att riva och packa ner TC. Vi borde kunna vara klara till 14:30. 

Har ni frågor så hör av er till er ansvarige huvudfunktionär alt. tävlingsledningen. 
Se tävlingsinbjudan på Eventor för att hitta till TC. 

Tillsammans fixar vi som vanligt en kanontävling! 


Jens Sörvik 

Tävlingsledare

Skribent: Anna Ljungqvist
Epost: This is a mailto link

20170130_sponsorer

Sankt Hans eXtrem

Postadress:
Lunds OK - Orientering
Box 2119
22002 Lund

Kontakt:
Tel: 046201639, 046143989
E-post: This is a mailto link

Se all info