Hoppa till sidans innehåll

Funktionärslista och info till tävlingarna på Revingehed 5-6 oktober

07 SEP 2019 23:42
Lunds OK arrangerar ungdomarnas säsongsavslutning den 5 – 6 oktober 2019.
Kolla funktionärslistan vad du har för uppgift!
  • Uppdaterad: 07 SEP 2019 23:42

Helgen den 5 – 6 oktober arrangerar klubben Älgots cup och Ungdomsstafetterna med TC på Revingehed. Samtidigt som Ungdomsstafetterna arrangerar vi medeltävlingen Revingeträffen.
Flera av klubbens medlemmar finns med i nedanstående funktionärslista och vi hoppas att så många som möjligt kan och vill vara med och hjälpa till att ordna en lyckad tävling. En del är utsedda till huvudfunktionärer med ansvar för vissa funktioner och arbetslag. De är markerade i listan.

Funktionärslista Älgot-helgen 5-6 oktober 2019, version 2019-09-07 (pdf)

Huvudfunktionärerna ombeds ta kontakt med sina respektive funktionärer i god tid före tävlingen, detta för att förvissa sig om att det finns tillräckligt med funktionärer på tävlingsdagen samt till de olika förberedelser som krävs. Huvudfunktionären fördelar detta själv efter behov.
I listan är flera namn och datum markerade med (x). Detta betyder att huvudfunktionär och funktionär tillsammans kommer överens om dag och tid för insats. Du som är uppskriven på funktionärslistan kan underlätta genom att du själv i god tid kontaktar huvudfunktionären. Se LOK-boken för alla kontaktuppgifter.

OBS! Ditt namn kan finnas i fler än ett arbetslag, se hela listan. Saknas ditt namn och du vill göra en uppskattad insats för klubben så kan du kontakta Christer Ljungqvist så fördelar han dig till en lämplig arbetsuppgift.

Viktiga datum att reservera

Onsdagen den 2 oktober kl. 18.30, träffas berörda arbetslag på Stallet i Dalby för att arbeta med sedvanliga tävlingsförberedelser.
Fredagen den 4 oktobersamlas vi för att bygga TC.
Tävlingsdagarna 5 – 6/10 kommer vi samlas för att göra klart allt inför tävlingarna.

Ytterligare info om tid och plats kommer senast den 15 september.

Tillsammans fixar vi som vanligt en kanontävling!

Vänliga hälsningar
Kristina H Spångberg
Tävlingsledare

Skribent: Kristina H Spångberg/Eva-Lotta Bengtslin
Epost: Adressen Gömd

20170130_sponsorer

Sankt Hans eXtrem

Postadress:
Lunds OK - Orientering
Box 2119
22002 Lund

Kontakt:
Tel: 046201639, 046143989
E-post: This is a mailto link

Se all info