Hoppa till sidans innehåll

Ska vi ha nybörjarkurs 2018?

2018-01-02 17:42
Intresset för orientering ökar och trycket från intresserade barn och ungdomar är stort! Detta är väldigt roligt och positivt - vi vet ju att vi håller på med världens bästa idrott och det är kul att fler vill vara med! Men...
  • Uppdaterad: 2018-04-20 20:58

... detta kräver också mer av klubben och vår ungdomskommitté.
Är du intresserad av att hjälpa till med vår nybörjarkurs för barn och ungdomar?

Styrelsen och ungdomskommittén söker efter 4-5 personer som kan hjälpa till i vår nybörjarkurs med tänkt start torsdag 5/4 kl.18:30. Det är sex tillfällen på våren och två tillfällen till hösten. Sedan önskar vi att några av er följer med era adepter när de går vidare in i vit grupp efter kursens avslut i höst.

Å vem är du?
Du kan vara äldre ungdom, junior, vuxen eller än mer vuxen. Det viktigaste är att du tycker det är roligt att hjälpa barn och ungdomar att lära sig orientera. Du behöver heller inte vara en stjärna på att orientera - det räcker att du vet hur man orienterar och varit med på någon träningstävling eller tävling själv. 

Men torsdagar?
Jo, eftersom trycket i Stallet är stort på tisdagar och många av våra aktiva är upptagna med egen orienteringsträning just den kvällen så har vi tänkt att lägga nybörjarkursen på torsdagar framöver. Då blir det även en lugnare miljö för våra nybörjare. Vi tror att det är en bra lösning.

Men tyvärr är det så att det krävs att vi blir fler och att några går in och hjälper till att hålla i nybörjarkursen och framtida vit grupp, annars måste vi tyvärr begränsa antalet barn i årets kurs eller till och med ställa in den. Dagens ungdomskommitté är inte större än att de har fullt upp med att ta hand om de barn och ungdomar som redan finns i verksamheten.

Så hjärtligt välkomna att höra av dig!

Om du har några frågor eller vill anmäla ditt intresse, kontakta Ing-Britt (Bittan) på This is a mailto link.

Med bästa rosa hälsningar,
  Styrelsen och UK

Skribent: Annika Wigren
Epost: Adressen Gömd

20170130_sponsorer

Sankt Hans eXtrem

Postadress:
Lunds OK - Orientering
Box 2119
22002 Lund

Kontakt:
Tel: 046201639, 046143989
E-post: This is a mailto link

Se all info