Hoppa till sidans innehåll

Vinterlund 23 januari 2018


Välkomna på nattorientering i Lund! Lunds OK arrangerar nattorientering i Lund den 23 januari med samling vid Stadsparkscaféet. Arrangemanget är en del av Vinterlund 2017/2018.

Nattorienteringen i Lund fick 88 startande (av drygt 100 anmälda), som fick prova sina krafter och sin orienteringsförmåga på Henrik Eklunds banläggning. Efter målgång bjöds alla deltagare på korv med bröd, muffins och varmt att dricka från Ainas servering. Mycket uppskattat!
 
Film, Christina Holm:
Det fanns ett par röda skor kvar i tältet efter allt var packat. Den som saknar dem ring till Annkie 073-336 35 44 för att få tillbaka dem. Update: Skorna är återlämnade till ägaren!
 
Stort tack till alla funktionärer - ni gör det så bra!
 
/ Eva-Lotta
-----------------
Välkomna på nattorientering i Lund! Lunds OK arrangerar nattorientering i Lund den 23 januari med samling vid Stadsparkscaféet. Arrangemanget är en del av Vinterlund 2017/2018.

Samlingsplats: Stadsparkscaféet, Stadsparksgatan Lund. Din cykel parkerar du vid samlingsplatsen. Kommer du med bil kan du parkera i P-Hus Arena Park alldeles intill.
Start: Du kan starta mellan kl 18.00 och 19.00
Startavgift: Gratis
Banor: Det finns 3 olika banor att välja mellan, ca 3170 m, 5020 m och 7340 m. Alla 3 banorna passar både nybörjare och erfarna orienterare. Välj banlängd efter din förmåga.

Anmälan: Föranmälan på mail This is a mailto link eller telefon/sms 070-2850730 senast kl 20.00 söndag 21 januari. Ange namn, vilken bana du vill springa, samt nummer på eventuell egen SportIdent-pinne. Om du är klubbansluten orienterare görs föranmälan via Eventor (inkludera närtävlingar). Med föranmälan är du garanterad karta.
Direktanmälan: På samlingsplatsen från kl 17.30 tävlingsdagen, så länge det finns kartor kvar. Vi har extra kartor med oss, utöver till de föranmälda, först till kvarn.
Resultatlista: Kommer att publiceras på Lunds OKs hemsida. Vill du inte stå med i resultatlistan, meddela oss i samband med anmälan.
Karta: Lunds stadskarta, skala 1:5 000, ekvidistans 2 meter, sprintnorm.
Kontroller: Reflexstav och SportIdent-enhet
Utrustning: Pannlampa (kraftig ficklampa kan också fungera), SportIdent-pinne för elektronisk stämpling (finns att låna för de som inte har egen). Kompass är också bra att ha.

Toaletter: Toaletterna vid lekplatsen/fågelburarna i norra Stadsparken är öppna. Ca 300 meter från Stadsparkscaféet. Förhoppningsvis är även toaletterna vid caféet öppna – väntar på besked om det.
Omklädnings/dusch:
Erbjuds ej
Servering:
Vi bjuder alla deltagare på varm dryck och något litet att äta efter målgång.

Trafikvett: Banorna går i Stadsparken, på Klostergården och i Sankt Lars-parken. På flera ställen passerar du vägar och gator med mer eller mindre tät trafik. Vänligen iaktta försiktighet och följ gällande trafikregler. Din säkerhet är viktigare än 10 sekunder på din måltid. Klä dig gärna i reflexväst.
Deltagande sker på egen risk.

Introduktion till orientering: Är du ny på orientering och känner dig osäker på hur det funkar? Funktionärer från Lunds OK finns på plats från kl 17.30 för att ge dig en snabbkurs innan start!

Välkomna och lycka till!

Lunds OK

 

 

Mer information / länkar:

- Nattorientering i Lund (på Vinterlunds hemsida)

- Vinterlunds hemsida

- Eventor för anmälan https://eventor.orientering.se/Events/Show/17587

 

Till medlemmar i Lunds OK:

Träningskommittén med flera fixar denna träningstävling. Alla LOKare är välkomna att delta, antingen springer man eller så hjälper man till med arrangemanget. Fler funktionärer behövs!
För info kontakta Eva-Lotta eller Anders Heyden.

Uppdaterad: 26 OKT 2018 21:52 Skribent: Eva-Lotta Bengtslin
E-post: Adressen Gömd

Sankt Hans eXtrem


Sprattelgubben
Köp god choklad
Moroten och Piskan - Din lunchrestaurang på LTH

Actic Olympen - Din träningsanläggning
Skult - Ditt bästa klipp
Bra cykelhandlare i Lund
Mossagården - Alltid ekologiskt Gårdsbutik, Café, Festival, E-handel
Lundachark - Din köttbutik
Tesika - Bra företag!

Postadress:
Lunds OK - Orientering
Box 2119
22002 Lund

Kontakt:
Tel: 112
E-post: This is a mailto link

Se all info