Hoppa till sidans innehåll

Kalendern


Här kan du se alla aktiviteter som vi har i klubben. Grupperna Ungdom (Ungdomskalender) och Träning (Träningskalender) har egna kalendrar, där enbart de aktiviteter som berör dessa grupper visas. De flesta aktiviteter från dessa grupper syns dock även här i huvudkalendern.

 

Kalender (xls) för 2020 med klubbgemensamma aktiviteter finns HÄR

Kalender (xls) för 2017 med klubbgemensamma aktiviteter finns HÄR

Kalender (xls) för 2016 med klubbgemensamma aktiviteter finns HÄR

Kalender (xls) för 2015 med klubbgemensamma aktiviteter finns HÄR

Informationsträff för nybörjare


Informationsträffar för nybörjare och alla som vill veta mer om Lunds OK

Lunds OK bjuder in till informationsträff i klubbstugan en vardagskväll för att informera om klubbens verksamhet, träningar och tävlingar - minst 2 gånger på hösten och 2 gånger på våren.

Vår nybörjarkurs börjar i mars/april varje år. Runt februari månad kommer det ut information om kursen och anmälan på vår hemsida.

 

Informationsträffar våren 2020
Informationsträffar planeras till onsdagen 2 septemberonsdagen 16 september samt onsdagen 14 oktober. Samtliga träffar är på Stallet, börjar kl.18:30 och varar ca 1 timme. Stallet är Lunds OKs klubbstuga och ligger på baksidan av Dalbybadet, Lögarevägen i Dalby. Gå förbi tennisbanorna och runt husknuten så hittar ni oss.

Under träffen kommer man att få se klubbstugan, träffa några klubbmedlemmar, få information om de träningar vi har, hur dessa fungerar och vilken övrig verksamhet vi bedriver. Och även hur det fungerar med tävlingar etc.

Det är samma info på de 3 träffarna, så tanken är att man ska delta vid endast ett tillfälle - välj den onsdag som passar bäst!

Informationsträffen är alltså inget träningstillfälle och innehåller ingen undervisning i orientering, - utan i stället en möjlighet för nya att förstå hur det fungerar inom klubben innan man kommer på träningarna. På träningarna är det mycket som händer, folk rör sig överallt och det är svårt att veta vem man ska prata med etc. Oftast finns det inte heller tid för den som håller i träningen att ta sig an de nya på annat sätt än att förklara vad träningen går ut på och vad man förväntas göra.

För träffarna hösten 2020: Vi rekommenderar att deltagare håller behörigt avstånd till varandra samt att alla med ev. förkyldningssymptom väljer att stanna hemma.

För mer info eller andra frågor maila gärna klubben på This is a mailto link

Välkomna!

Plats Stallet, Dalbybadet
Datum onsdag 14 oktober 2020
Starttid 18:30
Den här aktiviteten tillhör kalender "LOK-kalendern"

Postadress:
Lunds OK - Orientering
Box 2119
22002 Lund

Kontakt:
Tel: 046201639, 046143989
E-post: This is a mailto link

Se all info