Hoppa till sidans innehåll

Info om 10MILA-resan

20 APR 2022 23:50
Nu närmar sig 10MILA 7-8 maj.
Nedan följer praktisk info om resa, boende, packning och kostnad för dig som ska med. Du som anmält dig att du vill åka med: kolla att du är med i listan över lag, reserver eller stab. Om inte, hör av dig till LUEK.
  • Uppdaterad: 20 APR 2022 23:50

Hej allesammans och hoppas ni haft en fin påsk!Nu närmar sig 10 mila. Jag hoppas ni är laddade:)Nedan följer praktisk info om resa, boende, packning och kostnad för dig som ska med. Kolla dessutom att du som vill med, att du är med i listan över lag, reserver eller stab. Om inte, hör av dig till LUEK.Resa och boende:

Resa: Vi åker gemensam buss. Avfärd Scandic Gastelyckan fredag 6/5 kl 16:00. Vi stannar och äter på vägen. Ta med matsäck eller pengar att köpa mat för (vi kommer stanna i anslutning till restaurang).Boende fredag: Laxå motell. I boendet ingår frukost. Avfärd från boende lördag morgon senast 8:00.Boende lördag: 4/5-manna tält i anslutning till TC (max 500m från TC). LUEK fixar tält men alla måste ta med egen sovsäck och liggunderlag. Hemfärd söndag när alla har duschat och vi har packat bussen, ca 13:00. Vi stannar och äter på hemvägen. Hemkomst till Scandic Gastelyckan ca 20.00.KlubbmysLunds OK kommer ha ta med markatältet och försöka hålla det lite uppvärmt under tävlingen. Det är i detta tältet vi umgås, ro att sova får man i småtälten:) I markatältet kommer vi också se till att det finns varmt att dricka och alla kan få en smörgås eller liknande. 
Men detta är trivselfika, se till att ta med matsäck eller pengar till lunch, middag och frukost.VäderTiomila går första helgen i maj. Har man riktig otur kan det vara 2 grader, regn och blåst hela helgen. Så se till att ha med riktigt varma och regntåliga kläder, vantar och mössa. När man är ute hela dagen, kvällen och natten, särskilt efter att ha sprungit - så blir man frusen!:)Packlista:Springer du natt?: Pannlampa och eventuellt extra batteri och extra kompass (man är mer beroende av fungerande kompass på natten)Pannlampa även om du inte springer natt för att gå till och från TC etc. (Det är bra om fler har med lampor om någon lampa för de som ska springa natt krånglar)Springer du långt?: extra energi att ha under loppet, gel, russin etc beroende på vad du är van vidOrienteringskläder, skor, kompass, SI-pinneOmbyte och handdukSovsäck och liggunderlagUnderställ att sova iVarma kläder: överdragsbyxor, jacka, tröja, halsduk, vantar och mössaRegn- och lertåliga skorRegnkläderTandborste och såntDina egna specialgrejer.. nalle?Badkläder för den som är modigMer snacks än man tror man behöver:): frukt, choklad etc Kostnad för resa & boende Vuxen 500krUngdom 300kr (upp till 16 år)(Info om betalning kommer i nästa mail)
Därutöver tillkommer kostnad för mat: middag fredag, lunch lördag, middag lördag, frukost söndag, lunch söndag och middag söndag
Tävling:Vi har 3 ungdomslag som startar 10:30Vi har 2 damlag som startar 13:15Vi har 1 herrlag som startar 21:30Se nedan lista med preliminär dam- och herrlag och stab, ungdomslag kommer senare, Alla lag kommer ändras många gånger innan start.Ungdomar: 
Tova Borggren
Philip Egerstedt
Love Eneroth
David Erikson
Melker Eriksson
Isak Grönlund
Eja Gustafsson
Isak Gustafsson
Signe Hartman
Astrid Hjelm
Vilgot Hjelm
Folke Kanders
Sara Ljungqvist
Alfred Olsson
Albert Paulsson
Hugo Petersen
Damlag

Str

Längd

Gafflad

Lag 1

Lag 2

1

6.9

 

Marie B

Anna H

2

6.0

 

Sara SL

Charlotta L

3

9.3

 

Sanna W

Marie G

4

5.3

 

Lotta L

Ingela A

5

8.1

 

Eva-Lotta B

Anna B

Reserv: Tina Ljungqvist
HerrlagIdag har tyvärr hälften skadekänningar eller krämpor på olika sätt. Därav har Pontus satt flera personer på resp. sträcka. Personen som står först ska preliminärt springa resp. sträcka Vi kommer löpande uppdatera lagen utifrån skadestatus och prestationer (informera Pontus gärna löpande). Lagen kommer spikas senast söndag den 1 maj (därefter kan saker såklart ändå hända)Då det pga av att hälften av löparna rehabar eller har skadekänningar, finns det en stor risk att det kommer bli en hel del omflyttningar i laget.För säkerhets skull vill vi att alla oavsett om man är uppsatt på en nattsträcka eller inte tar med sig en egen lampa att vid behov springa med.I år slår vi ur underläge, men vi kommer göra det bra !!😊  
Väldigt preliminär laguttagning
Str    
1 11.3 km (natt) Mats E/Allan/Eriks S
2 7 km (natt) Magnus W/Pontus
3 11.3 km (natt) Eriks S/Pontus/Mats E
4 7 km (natt) Pontus/Erik F
5 15.5 km (natt) Rasmus/Allan
6 6 km (natt/gryning) Erik F/ Pesho
7 6 km (natt/gryning) Daniel/Fred
8 7 km (dag) Johan/Fred
9 9.6 km (dag) Pesho/Johan/Daniel
10 12.2 km (dag) Allan/Mats E/Johan
Reserver: Anna Ljungqvist och Kristina Spångberg
 
Stab
Catarina Hjelm Ungdomsledare
Ingrid Karlsson Ungdomsledare
Hanna Modin Koka blåbärssoppa/lagledare/vad som behövs
 
Gå gärna in på arrangörens hemsida och läs på om tävlingen. Kolla terrängtyper och tips.
https://www.10mila.se
Detta mailet går till alla i klubben. Nästa kommer gå bara till de som är anmälda att följa med på 10mila. Ser du inte ditt namn i lagen, reserv- eller stablistan men har anmält att du vill vara med, meddela genast LUEK! Det är många namn att hålla ordning på och vi ber tusen gånger om ursäkt om någon är missad och oerhört tacksamma om fler vill vara med:)Maila Luek This is a mailto link eller kontakta oss på telefon för eventuella ändringar och frågor!MVH/LUEK & Ungdomskomittén Anna Hellner: 0733-364309Pontus G: 070-9562863Catarina H: 0736-213809  
Skribent: Eva-Lotta Bengtslin
E-post: Adressen Gömd

Sankt Hans eXtrem


Sprattelgubben
Köp god choklad
Moroten och Piskan - Din lunchrestaurang på LTH

Actic Olympen - Din träningsanläggning
Skult - Ditt bästa klipp
Bra cykelhandlare i Lund
Mossagården - Alltid ekologiskt Gårdsbutik, Café, Festival, E-handel
Lundachark - Din köttbutik
Tesika - Bra företag!

Postadress:
Lunds OK - Orientering
Box 2119
22002 Lund

Kontakt:
Tel: 0
E-post: This is a mailto link

Se all info