Hoppa till sidans innehåll

Häng med Breddkommittén till östra Blekinge helgen 15-17 mars!

07 FEB 2019 19:00
Breddkommittén erbjuder ALLA medlemmar i Lunds OK att följa med till OK Orions tävlingar ”Vårracet” 15-17 mars.
  • Skapad: 07 FEB 2019 19:00

På fredagskvällen är det natt-tävling med gemensam start vid Orionstugan i Jämjö och lördag-söndag lång- och medeltävlingar väster om Färskesjön på Torhamnslandet.                                                                                          Detta är en jättebra chans att få tävla i annan terräng än vad vi är vana vid, dessutom är den mycket utmanande. Det arrangeras inga tävlingar i Skåne den helgen och vi vill ju komma igång med säsongen, eller hur?                Man kan naturligtvis själv välja hur många av tävlingarna man vill delta i. Lördagstävlingen har första start kl. 11.00 så det är möjligt att åka från Dalby/Lund på morgonen om man är morgonpigg.

Vi har bokat logi på hårt underlag i Lösens bygdegård där vi bott flera gånger tidigare. Vi lagar gemensam frukost lördag-söndag och äter middag ute i Karlskrona på lördagskvällen.

Kostnad för boendet är gratis – Breddkommittén bjuder! Sedan blir det självkostnadspris för mat och resa. Transport samordnas från Dalby/Lund. Ange vid anmälan om du har möjlighet att köra, hur många platser du har i bilen eller om du behöver skjuts.

Anmälan till Mats Bredfelt via E-post This is a mailto link så fort som möjligt men absolut senast söndag 3 mars. Det finns plats till 30 personer i boendet och först till kvarn gäller…

Anmälan till själva tävlingarna gör var och en själv i Eventor senast söndag 10 mars.

Skribent: Mats Bredfelt
Epost: This is a mailto link

20170130_sponsorer

Sankt Hans eXtrem

Postadress:
Lunds OK - Orientering
Box 2119
22002 Lund

Kontakt:
Tel: 046201639, 046143989
E-post: This is a mailto link

Se all info