Hoppa till sidans innehåll

Tiomila 2020 i Upplands Bro

16 JAN 2020 21:33
I år avgörs Tiomila i Upplands Bro strax norr om Stockholm den 2-3:e maj. Och nu är det hög tid att fundera på om just du vill vara med och springa. LUEK vill ha din intresseanmälan senast 31 januari.
  • Skapad: 16 JAN 2020 21:33

Hejsan alla stafettsugna LOK-are!

I år avgörs Tiomila i Upplands Bro strax norr om Stockholm den 2-3:e maj. Och nu är det hög tid att fundera på om just du vill vara med och springa. Vi i LUEK har börjat planera och tror att det kommer bi en riktigt kul helg! Och vi siktar på att få med så många lag som möjligt. Det som är extra bra i år är att det är helgdag på fredagen, och man behöver därför inte ta ledigt från jobbet för att hänga med. Läs mer om stafetten på https://10mila.se/index.php/sv/.

Här kommer lite viktig information:

· Det är redan dags att anmäla ditt intresse. Detta eftersom arrangören vill ha anmälan redan i början på februari. I Eventor (https://eventor.orientering.se/Activities/Show/11034) finns ett event som vi lagt upp. Här kan var och en gå in och anmäla ert intresse. Behöver du hjälp med anmälan kontakta någon i LUEK. Anmäl ditt intresse så fort som möjligt men absolut senast den 31:e januari.

· När ni anmält er via Eventor får ni också gärna maila This is a mailto link ifall ni har några speciella önskemål om sträcka, natt/dag, längd, resa/logi, allergier etc. Man kan även maila sina önskemål lite senare, laguttagning sker först i april. Men anmäl intresset snarast.

· Vi kommer troligtvis resa upp med stor buss. Avresa kommer ske på fredagen cirka 11.00 och hemresa efter att alla kommit i mål på söndagen. Räkna med hemkomst sen kväll på söndagen. Exakta tider meddelas senare.

· Vi har redan nu bokat 35 sovplatser på hårt underlag i skola (cirka 10 km från TC). Eventuellt bokar vi till fler/färre när vi ser hur stort intresset är. Mellan TC och boendet går det bussar som arrangören står för.

· Förhoppningsvis kommer Tiomila bli lika roligt och underbart som alltid. Men då vi (förhoppningsvis) kommer vara många löpare från LOK har vi också behov av servicepersonal. Så har just du intresse av att tex koka blåbärssoppa, göra mat, vara lagledare, hålla humöret uppe i vindskyddet under småtimmarna, ha frågesport i bussen eller vara hejaklack så maila gärna LUEK och berätta. Stort som smått!

· Uttagning: Då detta är årets roligaste och viktigaste stafett så kommer vi att satsa på många lag och ambitionen är att alla som vill ska få springa. Men vi kommer också att ha ”toppade” lag. Laguttagningen kommer grunda sig på alla resultat gjorda under våren men om det är jämt mellan flera löpare så kommer vi särskilt titta på resultaten från två ”uttagningstävlingar”. I år kommer det vara Klövadubbeln (lång) den 5:e april samt Frosta OK (lång) 19:e april. Vi rekommenderar alla att på dessa tävlingar springa i HD21 alt HD35. Vi är medvetna om att en del (framförallt ungdomar och juniorer) springer SM samt SSM dessa helger och det uppmuntrar vi såklart, men för övriga gäller ovanstående som uttagningstävlingar.

· Klubben kommer ta ut en viss deltagaravgift för resan samt boendet.

Avslutningsvis vill jag återigen påminna er om att anmäla er till det som förhoppningsvis kommer bli årets höjdpunkt. Alla behövs! Har ni några frågor så tveka inte att kontakta någon i LUEK eller maila This is a mailto link

/LUEK genom Emelie Eklöf

Skribent: LUEK
E-post: This is a mailto link

Sankt Hans eXtrem


Sprattelgubben
Köp god choklad
Moroten och Piskan - Din lunchrestaurang på LTH

Actic Olympen - Din träningsanläggning
Skult - Ditt bästa klipp
Bra cykelhandlare i Lund
Mossagården - Alltid ekologiskt Gårdsbutik, Café, Festival, E-handel
Lundachark - Din köttbutik
Tesika - Bra företag!

Postadress:
Lunds OK - Orientering
Box 2119
22002 Lund

Kontakt:
Tel: 0
E-post: This is a mailto link

Se all info