Hoppa till sidans innehåll

Tiomila 2022

02 FEB 2022 06:48
Tiomila går i år i riktig drömterräng i Ånnaboda utanför Örebro helgen 7-8:e maj. Det är nu dags att anmäla sig!
  • Uppdaterad: 02 FEB 2022 06:50

Efter två år av inställda Tiomila hoppas vi såklart på att det blir tävling i år, även om pandemiläget såklart är väldigt osäkert. Men innan vi vet annat så planerar vi och tränar för Tiomila som i år kommer gå i riktig drömterräng i Ånnaboda utanför Örebro helgen 7-8:e maj. Det är nu dags att anmäla sig!

I år satsar vi på att ha både ungdomslag, damlag, herrlag och damherrlag. För att anmäla intresse gå in på Eventor där vi lagt upp ett klubbevent. https://eventor.orientering.se/Activities/Show/15053.

Behöver du hjälp med anmälan kontakta Emelie på This is a mailto link (juniorer och seniorer) alternativt Catarina på This is a mailto link (ungdomar). När ni anmält er via Eventor får ni också gärna maila This is a mailto link ifall ni har några speciella önskemål om sträcka, natt/dag, längd, resa/logi, allergier etc.

Anmäl ditt intresse så fort som möjligt men absolut senast måndagen den 28:e februari.

Förhoppningsvis kommer Tiomila bli lika roligt och underbart som alltid. Men då vi (förhoppningsvis) kommer vara många löpare från LOK har vi också behov av service/stabspersonal. Så har just du intresse av att tex koka blåbärssoppa, göra mat, vara lagledare, hålla humöret uppe i vindskyddet under småtimmarna eller vara hejarklack så maila gärna LUJEK och berätta. Stort som smått!

Vad gäller resa och logi så håller vi på att planera och kolla olika förslag, så där återkommer vi. Alla som anmäler sig bör vara beredda på att vi kommer ta ut en viss egenavgift för samtliga löpare. Den kommer dock hållas så låg som möjligt för ungdomar och juniorer.

Så tveka inte! Anmäl er till det som förhoppningsvis kommer bli årets höjdpunkt. Alla behövs! Har ni några frågor så tveka inte att kontakta någon i LUJEK, ungdomsledarna eller maila This is a mailto link

Jag vill även passa på att påminna alla juniorer och seniorer/vuxna att gå in och fylla i LUJEKs halvårsplanering vilka aktiviteter ni är intresserade av. Det är utifrån denna som vi kommer planera vårens verksamhet med läger, träningsdagar och tävlingsresor. Denna instresseanmälan görs också på klubbaktivitet i Eventor https://eventor.orientering.se/Activities?organisationId=483

/LUJEK genom Emelie Eklöf

Skribent: Eva-Lotta Bengtslin
E-post: Adressen Gömd

Sankt Hans eXtrem


Sprattelgubben
Köp god choklad
Moroten och Piskan - Din lunchrestaurang på LTH

Actic Olympen - Din träningsanläggning
Skult - Ditt bästa klipp
Bra cykelhandlare i Lund
Mossagården - Alltid ekologiskt Gårdsbutik, Café, Festival, E-handel
Lundachark - Din köttbutik
Tesika - Bra företag!

Postadress:
Lunds OK - Orientering
Box 2119
22002 Lund

Kontakt:
Tel: 112
E-post: This is a mailto link

Se all info