Hoppa till sidans innehåll

Breddkommittén informerar!

14 JUN 2022 22:55
Här kommer lite information från klubbens Breddkommitté om Tjeckienresan (inställd), resa till Bornholm Höst Open och intressekoll för resa till Veteran-SM i Vetlanda.
  • Skapad: 14 JUN 2022 22:55

Tjeckienresan
Den planerade resan till Tjeckien är – som många säkert redan känner till – inställd. Detta delvis på grund av världsläget och kraftigt höjda bränslepriser men framför allt för att vi har haft svårt att etablera en bra kontakt med arrangörerna på plats i Tjeckien. Vi hoppas kunna återkomma vid ett senare tillfälle. Istället satsar vi på…

Bornholm Höst Open 28-30 oktober
Tävlingar med sprint-lång-lång i Nexö, Varperne och Rutsker Höjlyng. Om intresse finns försöker vi lägga in en extra träning lördag eftermiddag. Kanske några också vill stanna ett par dagar extra i veckan efter? Mer info kommer efter sommaren.

Veteran-SM OK Njudung Vetlanda
Vi vill också undersöka om det finns något intresse för en resa till Veteran-SM i Vetlanda 16-18 september. Tre tävlingar – sprint-medel-lång – i trevlig och utmanande smålandsterräng. Om tillräckligt många vill med fixar vi gemensam resa och boende. Intresseanmälan till Kristina via mail This is a mailto link senast söndag 17 juli.

Breddkommittén önskar alla en skön OL-sommar!

Skribent: Mats Bredfelt genom Eva-Lotta
E-post: Adressen Gömd

Sankt Hans eXtrem


Sprattelgubben
Köp god choklad
Moroten och Piskan - Din lunchrestaurang på LTH

Actic Olympen - Din träningsanläggning
Skult - Ditt bästa klipp
Bra cykelhandlare i Lund
Mossagården - Alltid ekologiskt Gårdsbutik, Café, Festival, E-handel
Lundachark - Din köttbutik
Tesika - Bra företag!

Postadress:
Lunds OK - Orientering
Box 2119
22002 Lund

Kontakt:
Tel: 0
E-post: This is a mailto link

Se all info