Hoppa till sidans innehåll

EFTERLYSNING: Mentorer till våra ungdomar

14 SEP 2021 23:05
Lunds OK har sedan många år haft mentorer till ungdomar som är 13-16 år. Vi har idag många duktiga ungdomar i klubben som lever upp till kraven för att få en mentor och nästa år blir det ännu fler ungdomar i denna grupp. Nu behövs fler mentorer.
  • Skapad: 14 SEP 2021 23:05

I Lunds OK har vi sedan många år haft mentorer till våra ungdomar som är 13-16 år, minst på orange nivå samt aktiva på träningar och tävlingar. Vi har idag många duktiga ungdomar i klubben som lever upp till kraven för att få en mentor och nästa år blir det ännu fler ungdomar i denna grupp, vilket är kul för tillväxten i klubben. Nu behöver vi fler som kan vara mentorer till våra ungdomar.
Att vara mentor innebär att du tränar tillsammans med din adept vid 2 bestämda tillfällen per termin, enligt träningskalendern. Utöver detta får man gärna följa upp och höra hur det går för sin adept när man ses på träningar och tävlingar. Våra ungdomar uppskattar verkligen dessa träningstillfällen, det ser vi på det höga deltagarantalet. Att vara mentor är inte belastande (man måste inte vara supertränad eller snabb), det är roligt och lärorikt både för adept och mentor.
Vill DU bli mentor eller har frågor, hör av dig till ungdomsledarna eller till This is a mailto link. Är du redan mentor så står du kvar på våra listor.
/Ungdomsledarna
Skribent: Eva-Lotta Bengtslin
E-post: Adressen Gömd

Sankt Hans eXtrem


Bra cykelhandlare i Lund


Tesika - Bra företag!

Moroten och Piskan - Din lunchrestaurang på LTH

Actic Olympen - Din träningsanläggning
Skult - Ditt bästa klipp

Lundachark - Din köttbutik

Mossagården - Alltid ekologiskt Gårdsbutik, Café, Festival, E-handel

Glasmästar´n i Lund

Postadress:
Lunds OK - Orientering
Box 2119
22002 Lund

Kontakt:
Tel: 046201639, 046143989
E-post: This is a mailto link

Se all info