Hoppa till sidans innehåll

Här kommer Ullmax-bollen! Fånga den!

12 SEP 2021 21:07
Nu är en bra tid för en ny person att ta över ansvaret för Ullmax-försäljningen i klubben.
  • Skapad: 12 SEP 2021 21:07

Efter 14 år som ansvarig för Ullmax-försäljningen är det dags för nya krafter att ta över. Det är inte särskilt jobbigt eller tidskrävande, det kräver inga som helst orienteringskunskaper och man kan sköta administrationen när det passar en själv.

Vad ingår i uppdraget?

  • Informera klubbmedlemmarna om Ullmax, t ex när det är en ny beställning på gång. Medlemmar lägger själva sin beställning på webben, så det är enkelt att bara samla ihop och skicka in med några snabba klick.
  • Ca 6-8 ggr per år skicka in beställning till Ullmax, ta emot och sortera leveranserna, meddela dem som köpt att grejerna kommit och hur/när man kan hämta samt meddela klubbens kassör om vem som köpt och till vilket belopp.
  • Se till att informationen på hemsidan är uppdaterad (editera själv eller be webbansvarig om hjälp).
  • Hålla sig uppdaterad om Ullmax sortiment, Ett utmärkt tillfälle är att vara med på den årliga kickoffen i Malmö. I år är det den 12 oktober kl 18 på Scandic Segevång. Du får träffa Ullmax VD, bjuds på en macka och får en värmande gåva (i år Wool Sock High 2-pack).
  • Ansvara för väskan med visningskläder och gärna ta med den eller låna ut den vid lämpliga tillfällen. Ju mer väskan rör sig, desto mer säljer vi.

Vad tjänar klubben?

försäljning som den klubbansvarige administrerar är klubbens provision 30% minus fraktkostnaden. Det är alltså bra att samla ihop till större beställningar. Kunder kan även själva beställa direkt i webbshoppen och få levererat hem till sig. Dessa kunder får betala frakten själva och klubbens provision på denna försäljning är 10%.

Varför vill jag lämna över?

Det är inte för att det på något sätt är tråkigt eller jobbigt, men som förtroendevald både i klubben, i det skånska distriktet och på nationell nivå samt även med tanke på vårt kommande SM-arrangemang, så behöver jag lämna över lite av allt jag är engagerad i. Dessutom tror jag det är bra om någon ny med helt andra kontaktytor tar över. Helt säkert kommer försäljningen och därmed klubbens provision att öka.

Vill du veta mer?

Kontakta mig! E-post finns nedan.

Anna Ljungqvist

0708-477105

Skribent: Anna Ljungqvist
E-post: This is a mailto link

Sankt Hans eXtrem


Bra cykelhandlare i Lund


Tesika - Bra företag!

Moroten och Piskan - Din lunchrestaurang på LTH

Actic Olympen - Din träningsanläggning
Skult - Ditt bästa klipp

Lundachark - Din köttbutik

Mossagården - Alltid ekologiskt Gårdsbutik, Café, Festival, E-handel

Glasmästar´n i Lund

Postadress:
Lunds OK - Orientering
Box 2119
22002 Lund

Kontakt:
Tel: 046201639, 046143989
E-post: This is a mailto link

Se all info