Hoppa till sidans innehåll

Informationsträffar för nybörjare

12 JAN 2020 21:01
Det är många som är intresserade av att börja orientera med oss i Lunds OK. Därför bjuder vi in till informationsträffar i vår klubbstuga vid tre tillfällen under våren för att informera om klubbens verksamhet, träningar och tävlingar. Ang. 18/3!
  • Uppdaterad: 17 MAR 2020 09:51

Vi kommer hålla informationsträffen på onsdag 18/3 men rekommenderar att deltagare håller behörigt avstånd till varandra samt att alla med ev. förkyldningssymptom väljer att stanna hemma. Det kommer fler informationstillfällen!

Vi tycker att det är väldigt roligt att många hör av sig till klubben och vill prova på orientering!

För att möta det stora intresset bjuder vi in till informationsträffar i vår klubbstuga under tre onsdagar under våren för att informera om klubbens verksamhet, träningar och tävlingar. 

Vårens informationsträffar planeras till: 
onsdagen 12 februarionsdagen 18 mars samt onsdagen 15 april. Samtliga vid kl.18:30 och på Stallet. Stallet är Lunds OKs klubbstuga och ligger på baksidan av Dalbybadet, Lögarevägen i Dalby.

Under träffen kommer man att få se klubbstugan, träffa några klubbmedlemmar, få information om de träningar vi har, hur dessa fungerar och vilken övrig verksamhet vi bedriver. Och även hur det fungerar med tävlingar etc.

Det är samma info på de tre träffarna, så tanken är att man deltar vid endast ett tillfälle - välj det som passar bäst!

Informationsträffen är alltså inget träningstillfälle och innehåller ingen undervisning i orientering - utan i stället en möjlighet för nya att förstå hur det fungerar inom klubben innan man kommer på träningarna. På träningarna är det mycket som händer, folk rör sig överallt och det är svårt att veta vem man ska prata med etc. Oftast finns det inte heller tid för den som håller i träningen att ta sig an de nya på annat sätt än att förklara vad träningen går ut på och vad man förväntas göra.

För mer info eller andra frågor maila gärna klubben på This is a mailto link

Det kommer vara Aina (ansvarig för nybörjarkurser) och Bittan (ordförande) som kommer att hålla i våra träffar.

Välkomna!

 

 

Det kommer vara främst Aina (ansvarig för nybörjarkurser) och Bittan (ordförande) som kommer att hålla i detta samt ev. andra headhuntade klubbmedlemmar.

Skribent: Annika Wigren
Epost: Adressen Gömd

20170130_sponsorer

Sankt Hans eXtrem

Postadress:
Lunds OK - Orientering
Box 2119
22002 Lund

Kontakt:
Tel: 046201639, 046143989
E-post: This is a mailto link

Se all info