Hoppa till sidans innehåll

Revingetävlingarna är under planering

13 SEP 2020 21:12
Revinge by night görs i år om till en individuell tävling som heter Revingenatten. Hedjakten blir en partävling som det brukar vara. Båda arrangemangen håller nu på att besättas med funktionärer.
  • Skapad: 13 SEP 2020 21:12

Naturligtvis kommer tävlingarna anpassas så att vi följer de regler och riktlinjer som gäller vid folksamlingar vid tidpunkten för arrangemangen. Vi har ett visst hopp om att det inom kort kan komma uppdateringar på detta område, så beslut om t ex hur stort startdjup vi ska ha väntar vi lite med.

Revingenatten 16 oktober

Hanna Modin är tävlingsledare och Henrik Eklund är banläggare på Revingenatten. Tävlingen blir en distriktstävling med reducerat antal åldersklasser samt fyra öppna klasser.

Hedjakten 18 oktober

Selma Larsson är tävlingsledare och Oliva Larsson är banläggare på Hedjakten. Tävlingsklasserna är som tidigare år där man springer i par och det finns även sju öppna klasser.

Funktionär och/eller springa själv?

De coronaanpassade arrangemangen med reducerad service jämfört med hur det brukar vara behöver trots allt en del funktionärer. Hanna och Selma håler nu på att knåpa ihop funktionärslistorna. Underlätta gärna detta arbete genom att höra av er till dem och berätta vad ni vill hjälpa till med.

I vanliga fall kan klubbmedlemmar (om funktionärsuppdraget tillåter) delta i öppna klasser på våra tävlingar. Hur det blir vid dessa arrangemang vet vi inte ännu. I en mån det totala startdjupet inte påverkas mer än marginellt kommer vi låta klubbmedlemmar springa. Mer information om detta får vi återkomma till längre fram.

Skribent: Anna Ljungqvist
Epost: This is a mailto link

20170130_sponsorer

Sankt Hans eXtrem

Postadress:
Lunds OK - Orientering
Box 2119
22002 Lund

Kontakt:
Tel: 046201639, 046143989
E-post: This is a mailto link

Se all info