Hoppa till sidans innehåll

SM-organisationen söker...

07 JUL 2022 15:47
...en eller ett par personer som kan ansvara för mediaproduktionen av tävlingarna.
  • Uppdaterad: 07 JUL 2022 15:47

Visst är det lite coolt att följa orientering på TV numera! Till vårt SM-arrangemang 2023 ska vi göra en webbsändning och vi behöver nu några personer som kan ansvara för denna.

Lägsta nivån på uppdraget är att enligt instruktioner från Svenska Orienteringsförbundet rigga en webbkamera i målfållan samt att koppla in speakerljudet. Det kan vara gott så, men det vore roligt om vi gjorde lite mer av detta.

Högsta nivån vill vi gärna att ni som är intresserade av detta hjälper till att definiera. Med hjälp av t ex GPS-tracking, löpande kameror, passertider, drönare och intervjuer går det att skapa en riktigt bra produktion, men även med "bara" något av dessa tillägg utöver webbkameran i målet blir det ett lyft för sändningen.

Vi söker alltså nu en eller helst två personer som vill klura ut var vi vill lägga ribban, vilken teknisk utrustning vi behöver, hur den ska kopplas ihop och hur vi ska få till en webbsändning. Ni som söker behöver inte i dagsläget veta särskilt mycket om den typ av mediaproduktion som efterfrågas, men ni behöver vara nyfikna och ha en vilja att lära er, t ex genom att söka information på egen hand, prata med andra arrangörer (vi kan förmedla några initiala kontakter att dra i) och prova er fram.

Till er hjälp under tävlingsdagarna kan ni behöva fler personer som t ex springer med kamera eller flyger med drönare. Just nu letar vi inte specifikt efter fotografer, utan det är den eller de som kan tänka ut helheten vi behöver rekrytera först.

Intresserad? Kontakta snarast någon av oss i SM-organisationen:

Anna Ljungqvist, projektledare

Kristina Spångberg, tävlingsledare

Jens Sörvik, tävlingsledare

Skribent: Anna Ljungqvist
E-post: This is a mailto link

Sankt Hans eXtrem


Sprattelgubben
Köp god choklad
Moroten och Piskan - Din lunchrestaurang på LTH

Actic Olympen - Din träningsanläggning
Skult - Ditt bästa klipp
Bra cykelhandlare i Lund
Mossagården - Alltid ekologiskt Gårdsbutik, Café, Festival, E-handel
Lundachark - Din köttbutik
Tesika - Bra företag!

Postadress:
Lunds OK - Orientering
Box 2119
22002 Lund

Kontakt:
Tel: 112
E-post: This is a mailto link

Se all info