Hoppa till sidans innehåll

SM-organisationen söker...

09 AUG 2022 22:47
...en eller ett par personer som vill engagera sig i att knyta kontakter och etablera samarbeten med partners.
  • Skapad: 09 AUG 2022 22:47

SM-arrangemanget behöver leverantörer av både material och tjänster. Samtidigt är arrangemanget en bra möjlighet för företag att synas och det är här vi tror att det går etablera samarbeten som är värdefulla för både oss och våra samarbetspartners. Samarbeten kan vara kortsiktiga för endast SM-arrangemanget, men ännu hellre långsiktiga och skapa värden för båda parter under flera år framåt.

Vi söker nu dig som har förmåga att tänka lite strategiskt och identifiera möjliga samarbetspartners som på ett eller annat sätt kan bidra till vårt arrangemang, och som samtidigt ser ett värde i att synas i "vårt sällskap". Du behöver ha lätt för att ta kontakt med nya människor och på ett positivt sätt presentera oss och vad vi har att erbjuda.

Några områden att spåna kring är t ex varor som kan användas som priser i de olika tävlingarna eller material och utrustning som behövs för att bygga en snygg arena. Rena penningbidrag är givetvis också välkomna. Motprestationen från oss kan vara synlighet på olika sätt på webben, på sociala medier, på arenan, på nummerlapparna osv. Vi ska också vara öppna för andra typer av gentjänster kopplade till vår verksamhet. Exempel är ett antal fria exemplar av Lundarundan, ett VIP-besök bakom kulisserna inklusive en fika är vi arrangerar SM eller något annat kreativt förslag. Olika samabetspartners kommer sannolikt uppskatta olika typer av motprestation från oss.

Låter detta intressant och inspirerande, ta kontakt med någon av oss:

Anna Ljungqvist, projektledare

Kristina Spångberg, tävlingsledare

Jens Sörvik, tävlingsledare

Skribent: Anna Ljungqvist
E-post: This is a mailto link

Sankt Hans eXtrem


Sprattelgubben
Köp god choklad
Moroten och Piskan - Din lunchrestaurang på LTH

Actic Olympen - Din träningsanläggning
Skult - Ditt bästa klipp
Bra cykelhandlare i Lund
Mossagården - Alltid ekologiskt Gårdsbutik, Café, Festival, E-handel
Lundachark - Din köttbutik
Tesika - Bra företag!

Postadress:
Lunds OK - Orientering
Box 2119
22002 Lund

Kontakt:
Tel: 0
E-post: This is a mailto link

Se all info