Hoppa till sidans innehåll

Sökes: klubbmedlemmar som vill ta Lunds OKs verksamhet till nya höjder

30 DEC 2021 16:19
Vi söker dig som gillar Lunds OK och känner att du gärna vill hjälpa till att förbättra den verksamhet vi har. Specifikt söker vi folk till nedanstående positioner, men har du lust att bidra på annat sätt är även det välkommet.
  • Uppdaterad: 30 DEC 2021 16:19

Vi har många fantastiska medlemmar i klubben som gör stora insatser! Trots att vi är många som hjälper till, så är det fortfarande så att vi behöver vara ännu fler som kan hjälpa till inom olika sektioner och kommittér. Därför att vi satt ihop några platsannonser för de områden som behöver förstärkning. Känner du att du skulle kunna bidra med något annat som inte står på listan är du naturligtvis välkommen att kontakta någon av oss i valberedningen.

MVH
Lunds OKs valberedning
Richard Andersson, This is a mailto link,  0734-082736
Anders Ericsson, This is a mailto link, 0706-216932
Annika Wigren, This is a mailto link, 070-7387289

 

Sökes: Medarbetare i sekretariatsgruppen
Vi i sekretariatsgruppen ansvarar för att sekretariatet skall fungera under våra tävlingar. Vi brukar dela upp det så att varje person är ansvarig för en eller två tävlingar per år. Man kan också vara med och hjälpa till även om man inte är ansvarig för just den tävlingen. Arbetet består i att före en tävling ta in anmälningar i tävlingssystemet, lotta starttider och ordna startlistor m.m. Under tävlingens gång skall man se till att tekniken fungerar och att vi får in avläsningar och publicerar resultatlistor. Då kan vi vara ca 4 personer som hjälps åt med tävlingen. Alla dessa behöver inte komma från sekretariatsgruppen. Efter tävlingen är det också lite administration med redovisningar och fakturor.

Önskade kvalifikationer:
- Trevlig och serviceminded 
- Viss datorvana
- Resten lär du dig efterhand

Intresserad? Kontakta Gert Pettersson (sammankallande i sekretariatsgruppen) på 0702-078137 eller This is a mailto link

 

Sökes: Medarbetare i kommittén för Årsboken
Tycker du det är roligt med bild, foto och text? Vill du hjälpa till med årsboken?
Varje år ger klubben ut sin årsbok som fungerar som en kombinerad verksamhetsberättelse och resultatsammanställning samt medlemsmatrikel. Det är våra medlemmar och klubbens olika kommittéer som bidrar med material som texter och bilder men det är vi som sätter ihop allt till en färdig bok. Har du ett intresse för bild, färg, form och text? Har du tillgång till och/eller intresse av att arbeta i ett layoutprogram, tex. Indesign? 

Är du intresserad eller har frågor så är du mer än välkommen att höra av dig till Annika Wigren; This is a mailto link eller 070-738 72 89.

 

Sökes: Medarbetare i Tävlingskommittén
Vill du vara med och bidra i klubbens kanske trevligaste kommitté?

Vi söker efter fler och nya krafter som kan vara med och bidra när det gäller planering och utveckling av klubbens tävlingsarrangemang. Ryggraden i kommitténs arbete är de två årliga kommittémöten, ett i början av året och ett direkt efter sommaren. I kommitténs ansvarsområde ligger grovplanering av tävlingsarrangemang samt framåtvision för att utveckla de befintliga arrangemangen samt finna nya möjligheter. 

Är du intresserad eller har frågor vänligen kontakta Magnus Wallenborg, sammankallande i Tävlingskommittén. This is a mailto link eller på 072-2314422 

 

Sökes: Medarbetare till LUEJK (Lunds OKs uttagnings- elit- och juniorkommitte)
Vill du vara med och ta ut lagen till nästa DM-stafett? Eller vara reseledare på bussen till Tiomila? Eller kanske stötta våra duktiga juniorer på nästa SM-tävling?

I LUEJK planerar vi främst klubbgemensamma stafetter. Där ingår allt från att anmäla lag, planera resa och logi samt göra laguttagningar. Givetvis fördelar vi arbetet inom gruppen. Ibland samarbetar vi även med andra kommittéer som träningskommitten eller breddkommitten och anordnar läger eller träningsdagar. Vi söker dig som gillar klubbgemenskap och stafetter samt är bra på att planera och samverka! 

Har du frågor eller vill veta mer? Kontakta Emelie Eklöf. This is a mailto link 070-4935353

 

Sökes: Medarbetare i Träningskommittén
Vi söker fler som vill vara med och arrangera orienteringsträningar på tisdagarna i januari-maj och augusti-december. Tisdagsträningarna är för vuxna och ungdomar från 12 år och uppåt, så vi fixar banor på gul, orange och "svår" nivå.

I uppdraget ingår banläggning, kontrollutsättning, ta hand om träningsdeltagarna på tisdagskvällen, samt kontrollinplockning. Du behöver ha tillgång till bil.

För banläggningen kan du behöva besöka terrängområdet före träningen för att reka kontrollpunkter och sträckningar så att det funkar. I TK använder vi banläggarprogrammet PCMOLBAN, alternativt Purple Pen, för att rita in banorna på datorn. Är du inte bekant med dessa så hjälper vi dig att komma igång. Utskrift av kartor kan man göra på Stallet eller ta hjälp av klubbens kart-Gert. Träningsmaterial (skärmar, reflexer, plastfickor mm) hämtar man på Stallet. Kontrollerna behöver inte ut/in samma dag som träningen, det är helt ok att sätta ut dem någon dag före. Tex på det mörka halvåret är det skönt att göra utsättningen i dagsljus på helgen före. Några träningar per termin har vi SportIdent, då hänger man ut SI-enhet tillsammans med skärmarna och så tar man med sig en printerväska så att deltagarna kan få ut sträcktidskvitto vid målgång. Nattcupen i nov-dec är lite större tävlingslikt arrangemang, där tar vi hjälp av personer från klubbens sekretariatsgrupp för sekretariatsjobbet.

TK träffas 2 gånger per år och planerar gemensamt träningsprogrammet för vårterminen (jan-maj) resp höstterminen (aug-dec). Då bestämmer vi samlingsplatser och träningstema. Vi tar hjälp av klubbens markägarkontakter för att boka områdena med resp markägare. Träningarna fördelas på TK-personerna så att man får ca 3 träningar per termin om vi är full styrka.

Har du frågor eller vill veta mer? Kontakta Eva-Lotta Bengtslin (This is a mailto link).

 

Sökes: Medarbetare i Skolkommittén 
Som funktionär i skolkommittén är du ett stöd till idrottslärare som vill anordna orientering i Skrylle. Detta innebär att ge tips och råd om lämpliga banor med olika svårighetsgrad, information om var kartor kan beställas o dyl. Om man så vill kan uppdraget utökas till att bistå med skärmar och kontrollutsättning mot viss ersättning till Lunds OK. Stödet är oerhört uppskattat av idrottslärarna vilket ger mycket tillbaks till dig som funktionär.

Har du frågor eller vill veta mer? Kontakta Jenny Gustafsson (This is a mailto link

 

Sökes: Medarbetare i Marknads- och Sponsorgruppen
Marknads- och sponsorgruppen behöver förstärkning inför kommande aktiviteter, inte minst Sprint SM 2023. Vill du bidra med att utveckla vårt samarbete med våra sponsorer, kontakta   

Niglas Rämmal, This is a mailto link, 0705-286583

 

Sökes: Medarbetare i Materialförvaltningsgruppen
Kan du hantera en skruvdragare och har tummarna på rätt plats på respektive hand? Då är du välkommen att kontakta Robert Bertilsson för att bli medlem i Materialförvaltningsgruppen. This is a mailto link 0733-361297

 

SM i spint 2023
Som tidigare meddelats kommer Lunds OK vara arrangör för Sprint SM den 27-28 maj 2023.

Detta kommer kräva hjälp från så gott som alla medlemmar på ett eller annat sätt. Boka redan nu in helgen i kalendern. Just nu pågår planeringen av en organisation och det kommer komma mer info om vad som behövs hjälp med. Redan nu kan du dock börja fundera på vad du helst skulle vilja göra. Om man av någon anledning inte kan vara med den helgen, kommer det finnas saker man kan hjälpa till med i förberedelserna.

Skribent: Eva-Lotta Bengtslin
E-post: Adressen Gömd

Sankt Hans eXtrem


Sprattelgubben
Köp god choklad
Moroten och Piskan - Din lunchrestaurang på LTH

Actic Olympen - Din träningsanläggning
Skult - Ditt bästa klipp
Bra cykelhandlare i Lund
Mossagården - Alltid ekologiskt Gårdsbutik, Café, Festival, E-handel
Lundachark - Din köttbutik
Tesika - Bra företag!

Postadress:
Lunds OK - Orientering
Box 2119
22002 Lund

Kontakt:
Tel: 112
E-post: This is a mailto link

Se all info