Hoppa till sidans innehåll

Tisdagsträning för alla, men på olika sätt - ny riktlinje!

22 FEB 2021 23:07
Tisdag 2 mars startar ungdomarnas orienteringsträning. Ungdomar och juniorer och deras föräldrar/chaufförer tränar på tisdagar. Andra som också vill träna på tisdagskvällar kan göra det enligt Veckans bana-konceptet - men håll avstånd!
  • Uppdaterad: 02 MAR 2021 23:28

Efter Sportlovet startar ungdomarnas orienteringsträning på tisdagarna.

Ungdomar och juniorer (födda ca 2002 och senare) och deras föräldrar/chaufförer tränar på tisdagar. Andra som också vill träna på tisdagskvällar enligt Veckans bana-konceptet MÅSTE ta ansvar för att undvika trängsel, tex genom att välja annan tid för start eller plats för samling än ungdomarna och juniorerna. Tänk på att hålla avstånd och ta hand om er!

Denna riktlinje är formulerad från Lunds OKs styrelse 2021-03-01.
Styrelsen ser positivt på att vi tränar och håller igång i de olika grupper som finns, så länge avstånd hålls och rekommendationer om gruppstorlekar i olika åldrar följs. Vi behöver alla hjälp med att hålla motivationen till träning uppe och det är lättare att förmå sig till träning om man vet att någon av ens träningskompisar också kommer dyka upp.

Träningsprogrammet finns på Tisdagsträningssidan och uppdateras med info/PM ca tis-ons-tors veckan före respektive träning. Vid träning i Skrylle sitter kontrollerna ute hela veckan så du kan träna när du vill. Vid träning på annan karta beror det på vad markägaren ger ok till, ifall vi kan vara där hela veckan eller endast tisdagkvällen. Kolla info/PM noga så att du inte missar träningstillfällena!

Styrelsens riktlinjer stämmer bra överens med Svenska Orienteringsförbundets riktlinjer för hur orienteringsverksamhet kan utformas under perioden 1-31 mars. Läs mer om SOFTs riktlinjer (uppdateras vid ändringar):
https://www.svenskorientering.se/forbundet/Policydokumentochinformations-skrifter/Coronavirusetochorienteringen/

Skribent: Eva-Lotta Bengtslin
Epost: Adressen Gömd

Sankt Hans eXtrem


Bra cykelhandlare i Lund


Tesika - Bra företag!

Moroten och Piskan - Din lunchrestaurang på LTH

Actic Olympen - Din träningsanläggning
Skult - Ditt bästa klipp

Lundachark - Din köttbutik

Mossagården - Alltid ekologiskt Gårdsbutik, Café, Festival, E-handel

Glasmästar´n i Lund

Postadress:
Lunds OK - Orientering
Box 2119
22002 Lund

Kontakt:
Tel: 046201639, 046143989
E-post: This is a mailto link

Se all info