Hoppa till sidans innehåll

Träningstips

30 DEC 2020 01:28
Veckans bana fortsätter under vårterminen tills vi kan träna tillsammans på tisdagarna igen. Vill även tipsa om att Malmö OK bjuder på orienteringsträning vid Frostavallen under jullovet.
  • Uppdaterad: 30 DEC 2020 01:28

En sida för tips om orienteringsträning.
En hel del träningsmöjligheter finns publicerade i Eventor, men inte allt. Fyll gärna på här med träningstips, eller maila tipsen till Eva-Lotta så syns de snart här.

------

Träningskommittén i Lunds OK fortsätter med Veckans bana tills vi kan träna tillsammans på tisdagarna igen.Vårterminens första Veckan bana är 4-10 januari.  Info kommer på Tisdagsträningssidan samt på LOKs Facebook-sida.

Ungdomskommittén i Lunds OK fixar jullovsträning för ungdomar 4 januari. Inbjudan har gått ut till berörda.

Lunds OK Månadens bana i Skrylle. Karta finns att ladda ner på hemsidan för inloggade medlemmar. https://www.lundsok.se/traning/manadensbana/kartaformanadensbana/

Malmö OK har nu under jullovet en orientering vid Frostavallen, som de kallar en "Helgnöt vid Vaxsjön". Kontrollerna sitter ute till 10 januari. LOKare är välkomna! Ingen kostnad för denna träning, som ett litet tack för vår Veckans bana i Skrylle.
Info finns på MOKs hemsida och där hittar ni även PDF-kartor för utskrift (skriv ut själv, inga kartor vid samlingsplatsen). http://mok.nu/

MOK arrangerar även Månadens bana i Bokskogen. Denna kostar 30 kr, betalas med swish till MOK. Skriv ut kartor själv, finns på MOKs hemsida.

Vintercupen brukar vara på söndagarna i januari-februari. https://www.gnol.se/vintercupen/
Detta år blir det inte som vanligt, men kolla på Eventor (närtävling eller klubbtävling) för om klubbarna bjuder på en öppen träning istället. Rävetofta OK är först ut den 3 januari med en Vinterträning med 3 banor i Kågeröd. https://eventor.orientering.se/Events/Show/33933

Skribent: Eva-Lotta Bengtslin
Epost: Adressen Gömd

Sankt Hans eXtrem


Bra cykelhandlare i Lund


Tesika - Bra företag!

Moroten och Piskan - Din lunchrestaurang på LTH

Actic Olympen - Din träningsanläggning
Skult - Ditt bästa klipp

Lundachark - Din köttbutik

Mossagården - Alltid ekologiskt Gårdsbutik, Café, Festival, E-handel

Glasmästar´n i Lund

Postadress:
Lunds OK - Orientering
Box 2119
22002 Lund

Kontakt:
Tel: 046201639, 046143989
E-post: This is a mailto link

Se all info