Hoppa till sidans innehåll

10MILA 2015


10MILA i Skepptuna 8-10 maj 2015

5 mars:

Det står nu klart att det inte finns tillräckligt med intresserade för vare sig herr- eller damlag på 10MILA i år. Dalaresan veckan efter samt det faktum att fler än vanligt av olika anledningar inte kan ställa upp gör att vi helt enkelt avstår 10MILA i år. Nästa år går 10MILA i Falun, så vi får ladda om tills dess.

 

Hälsningar
Anna Ljungqvist
tillfälligt ledig 10MILA-LOK-förare
7-manna-påhejare

 

--------

11 februari:

Ska vi åka på 10MILA i år? I så fall måste jag ha in intresseanmälan senast 1 mars!

 

Det står redan klart att intresset för 10MILA i år är betydigt lägre än vanligt. Dels har vi resan till Dalarna som konkurrerar om uppmärksamheten, dels är det flera av de som brukar vara med som inte kan i år. Vi kommer troligen inte att kunna få ihop ett eget herrlag bestående av bara herrar, men samarbete med annan klubb eller påfyllnad av hugade damer kan eventuellt lösa det. Ett eller möjligen två damlag kan det bli och även bland ungdomarna kan det bli ett eller två lag.

 

Jag har bokat både buss och logi på en bygdegård http://langhundra.se/bla-wingen/ca 5 km från TC, som ligger vid Skepptuna motorstadion ca 15 km NO om Arlanda, så det finns goda förutsättningar för ett fint arrangemang. MEN eftersom vi knappast kommer fylla ens halva bussen på egen hand (av erfarenhet vet vi att några löpare tar sig dit och hem själva), så krävs det antingen att vi samåker med en annan klubb eller att vi löser resan på annat sätt med egna bilar, minibussar eller tåg + hyrbil. Här måste också beaktas att det behövs utvilade förare för hemresa i bil.

 

Med detta som bakgrund så undrar jag nu om vi alls ska åka på 10MILA i år eller om vi ska ta ett mellanår och ladda om till nästa år då 10MILA går i Falun.

 

Ni som vill att vi ska satsa på 10MILA i år måste anmäla ert intresse till mig senast 1 mars. Beslut om vårt deltagande kommer att tas baserat på hur många som anmält intresse vid den tidpunkten.

 

Herrar som vill springa måste själva ta tag i frågan om hur laget ska fyllas upp. Om det blir ett lag, så kommer LUEK att ta ut löparna, men ett underlag på minst 13 löpare varav minst 2 ska kunna ta långa natten samt ytterligare minst 1 som kan springa över 17 km måste finnas.

 

Anna Ljungqvist

LOK-förare (kanske) 10MILA 2015

This is a mailto link

Uppdaterad: 05 MAR 2015 12:48 Skribent: Anna genom Eva-Lotta

Sankt Hans eXtrem


Sprattelgubben
Köp god choklad
Moroten och Piskan - Din lunchrestaurang på LTH

Actic Olympen - Din träningsanläggning
Skult - Ditt bästa klipp
Bra cykelhandlare i Lund
Mossagården - Alltid ekologiskt Gårdsbutik, Café, Festival, E-handel
Lundachark - Din köttbutik
Tesika - Bra företag!

Postadress:
Lunds OK - Orientering
Box 2119
22002 Lund

Kontakt:
Tel: 0
E-post: This is a mailto link

Se all info