Hoppa till sidans innehåll

Maillistor


Vill du ha den senaste informationen?

Huvud-maillistan

Lunds OK har en huvudsaklig email-lista till vilken medlemmarna själva skickar ut information om vad som är på gång. Det kan till exempel vara information om aktuella träningar, läger, resor, fester eller tävlingar. Alla aktiva medlemmar rekommenderas att vara med på den här maillistan för att inte missa någon viktig information.

Enklaste sättet att komma med på listan är att skicka ett mejl till Mattias Eriksson (e.mattias.erikssonAgmail.com - där A byts ut mot @) och meddela att du vill vara med. Det går också att själv bli medlem genom att fylla i din mejladress i rutan nedan och trycka på knappen "Prenumerera".

 

Prenumerera på Lunds OK:s mejllista
E-post:
Gå till den här gruppen

 Ytterligare ett alternativt sätt att bli medlem är att skicka ett mejl till This is a mailto link

Alla som är medlemmar i gruppen kan sedan skicka meddelanden till listan genom att mejla till: This is a mailto link Tänk på att brevet måste komma från den adress som du har anmäld på listan.

Om du blivit medlem men vill avsluta prenumerationen på den här mejllistan skickar du ett brev till lundsok+This is a mailto link från den mejladress som du vill ska tas bort från listan.

Vill du veta mer, eller se alla meddelanden som skickats till listan, kan du besöka gruppens hemsida på: http://groups.google.se/group/lundsok?hl=sv

 

Mejllista för barn, ungdomar och föräldrar:

Klubben har också en mejllista som är inriktad speciellt till våra yngsta medlemmar, dvs ungdomar upp till 16 och deras föräldrar. All information går ut från This is a mailto link till de olika träningsgrupperna vit, gul, orange och lila.

Får du inte dessa mail, skicka e-post till This is a mailto link så kommer du med på listan.

 


Det finns även en annan mejllista med anknytning till klubben:

Stafettmejllista:

Lunds OK har även en separat mejllista för seniorstafetter kallad LOKkavlar. Syftet med den är att underlätta informationssprindning kring klubbens deltagande i större seniorstafetter såsom 10-mila, 7-manna, Smålandskavlen, Jukola m.fl. Om du är intresserad av att delta på denna typ av stafetter rekommenderas du vara med på den här listan. 

Subscribe to lokkavlar

Powered by us.groups.yahoo.com

 


Vid frågor eller problem med någon av mejllistorna, kontakta Lunds OK på admin(a)lundsok.se.

Uppdaterad: 22 OKT 2016 23:06 Skribent: Mattias Eriksson

Sankt Hans eXtrem


Sprattelgubben
Köp god choklad
Moroten och Piskan - Din lunchrestaurang på LTH

Actic Olympen - Din träningsanläggning
Skult - Ditt bästa klipp
Bra cykelhandlare i Lund
Mossagården - Alltid ekologiskt Gårdsbutik, Café, Festival, E-handel
Lundachark - Din köttbutik
Tesika - Bra företag!

Postadress:
Lunds OK - Orientering
Box 2119
22002 Lund

Kontakt:
Tel: 0
E-post: This is a mailto link

Se all info