Hoppa till sidans innehåll

Barn o Ungdom

Välkommen till Lunds OKs ungdomssida! Skånes största ungdomsklubb

Lunds OK har träning för barn och ungdomar från 9 till 16 år. Verksamheten är gruppindelad där grupperna delas in efter ålder och orienteringsvana. Det vanligaste sättet att komma in i verksamheten är att gå en nybörjarkurs (se under fliken Nybörjare på klubbens huvudsida). 

För er som är nya är det bäst att börja titta under fliken "Vad är orientering?". Där finns information om hur orientering fungerar och vad vi gör inom ungdomsektionen i Lunds OK. Titta även under fliken "FAQ" (frågor).

Vi har verksamhet både under hösten och våren, se under "Program" och "Nyheter" för en översikt. Se även nyheter under klubbens huvudsida, då flera av dessa nyheter gäller alla i klubben, även ungdomar. 

Mer detaljerad information skickas ut via mejl till alla i respektive träningsgrupp och en hel del dagsaktuell information (samåkning mm) finns på vår facebook-sida

Nyheter

Nu upprepar vi succén från 2016. Sara Ivarsson, löpcoach från Malmö, kommer under 3 lördagar i april-maj att lära oss springa effektivt. Kursen vänder sig i första hand till ungdomar och juniorer. I mån av plats kan även medföljande föräldrar delta.
 
Vi kommer att försöka fortsätta att hålla ungdomsträningar under våren så gott det är lämpligt under covid 19-epidemin. Det blir ingen inomhusaktivitet och läger omvandlas till dagaktiviteter. Alla tävlingar kommer att vara inställda under våren.

Program

Ungdomskommittén kontaktar du på This is a mailto link

Klädförsäljning: Aina Jeppsson This is a mailto link

Nybörjarkurs startar vanligen i mars. Frågor besvaras av 

Aina Jeppsson (This is a mailto link)

 

 

 

20170130_sponsorer

Sankt Hans eXtrem

Postadress:
Lunds OK - Orientering
Box 2119
22002 Lund

Kontakt:
Tel: 046201639, 046143989
E-post: This is a mailto link