Hoppa till sidans innehåll

Barn o Ungdom

Välkommen till Lunds OKs ungdomssida! Skånes största ungdomsklubb

Lunds OK har träning för barn och ungdomar från 9 till 16 år. Verksamheten är gruppindelad där grupperna delas in efter ålder och orienteringsvana. Det vanligaste sättet att komma in i verksamheten är att gå en nybörjarkurs (se under fliken Nybörjare på klubbens huvudsida). 

För er som är nya är det bäst att börja titta under fliken "Vad är orientering?". Där finns information om hur orientering fungerar och vad vi gör inom ungdomsektionen i Lunds OK. Titta även under fliken "FAQ" (frågor).

Vi har verksamhet både under hösten och våren, se under "Program" och "Nyheter" för en översikt. Se även nyheter under klubbens huvudsida, då flera av dessa nyheter gäller alla i klubben, även ungdomar. 

Mer detaljerad information skickas ut via mejl till alla i respektive träningsgrupp och en hel del dagsaktuell information (samåkning mm) finns på vår facebook-sida

Nyheter

Det kommer arrangeras ungdomstävlingar runt Helsingborg helgen 3-4 oktober och ungdomskommittén planerar för någon form av övernattning i Helsingborg, förmodligen på Scandic Nord. Vi återkommer med mer information och kostnad.
 
Tisdagsträningarna börjar 18/8 (gul grupp och uppåt) och 20/8 (nybörjare och vit grupp). Mer information skickas till varje grupp. Det kommer att arrangeras en del tävlingar under hösten, specialanpassade för covid-pandemin. Kolla med era ledare!
 
Det blir ett höstläger i samband med DM i Bromölla-trakten den 5-6 september. Mer information kommer till respektive grupp.

Program

Ungdomskommittén kontaktar du på This is a mailto link

Klädförsäljning: Aina Jeppsson This is a mailto link

Nybörjarkurs startar vanligen i mars. Frågor besvaras av 

Aina Jeppsson (This is a mailto link)

 

 

 

20170130_sponsorer

Sankt Hans eXtrem

Postadress:
Lunds OK - Orientering
Box 2119
22002 Lund

Kontakt:
Tel: 046201639, 046143989
E-post: This is a mailto link