Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Nyheter"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Våraktiviteter 2021


Vi går mot ljusare tider och nästa vecka startar vårsäsongen igen!

Under fliken program hittar ni vårens ungdomsprogram. Ändringar sker varje säsong och nu kanske mer än vanligt. Håll därför koll på er mail men också på Lunds OK:s facebook-sida. Hur det blir med vårens tävlingar vet vi ännu inte men vi vet att ambitionen är att försöka genomföra dem på ett smittsäkert sätt.

På tisdagar blir det OL-träning för gul, orange och lila grupp. Samling är antingen på Stallet eller annan plats, se vårschemat och facebook-sidan.

På torsdag är det orienteringsträning för vit grupp, se vårschemat.

På torsdagar är det löpträning för gul, orange och lila grupp, det är sedan gammalt och den kommer finnas kvar. Den riktar sig till ungdomar från ca 12 år, juniorer och vuxna. Från och med torsdagen efter sportlovet kommer det finnas ett alternativ till löpträningen, nämligen Orienteringslöpning som är för barn/ungdomar ca 10-14 år. Träningen sker i grupp och syftar till att träna på metoder så som framförhållning, tempoväxling, hållpunkter och attackpunkter, dvs övningar som gör orienteringen säkrare och därmed roligare. 10-14-åringar kan alltså välja vilken grupp man vill delta i. De utgår från samma ställe och börjar samtidigt. 

Vi vill slå ett extra slag för ”ungdomsserien”, tävlingar som är extra fokuserade på ungdomar. Anmäl er gärna till dessa. Är ni nybörjare eller ovana vid att tävla finns det ungdomsledare på plats som hjälper er vid starten. Har ni inget konto till Eventor, maila namn, mailadress och personnummer till Fredrik (fredrik.hugosson@gmail.com) så hjälper han er. Behöver ni hjälp med vilken klass som är lämplig eller har andra frågor, skicka ett mail till ungdom@lundsok.se, så försöker vi hjälpa er!

Boka gärna vecka 25 för Skånes orienteringsförbunds sommarläger. Årets happening för orienterare 11-16 år!

Är det någon som vill att mailen ska gå till ungdomarna också, skicka mailadressen till ungdom@lundsok.se så läggs den in i utskicken. Är det någon som har slutat, vilket vi naturligtvis hoppas att det inte är, meddela oss gärna så att vi kan justera våra listor.

Till sist vill vi slå ett slag för den relativt nya Facebook-sidan, Lunds OK – klädkorgen, där medlemmar lägger ut begagnade kläder, framförallt med Lunds OK anknytning.

Vi ses!

Med vänliga hälsningar,
Lunds OK, ungdomskommittén

(2021-10-11 19:56)
Lunds OK vann Älgots cup 2021 och blev tvåa ungdomsserien. LOK fortsätter att vara en framgångsrik ungdomsklubb.
 
(2021-09-12 14:30)
Äntligen dags för en fin orienteringshöst!Under fliken program hittar ni höstens ungdomsprogram. Ändringar sker varje säsong och nu kanske mer än vanligt. Håll därför koll på er mail men också på Lunds OK:s facebook-sida.
 

Ungdomskommittén kontaktar du på ungdom@lundsok.se

Klädförsäljning: Aina Jeppsson ainajep@gmail.com

Nybörjarkurs startar vanligen i mars. Frågor besvaras av 

Aina Jeppsson (ainajep@gmail.com)

 

 

 

Sankt Hans eXtrem


Bra cykelhandlare i Lund


Tesika - Bra företag!

Moroten och Piskan - Din lunchrestaurang på LTH

Actic Olympen - Din träningsanläggning
Skult - Ditt bästa klipp

Lundachark - Din köttbutik

Mossagården - Alltid ekologiskt Gårdsbutik, Café, Festival, E-handel

Glasmästar´n i Lund

Postadress:
Lunds OK - Orientering
Box 2119
22002 Lund

Kontakt:
Tel: 046201639, 046143989
E-post: info@lundsok.se