Hoppa till sidans innehåll

Höstaktiviteter 2021

12 SEP 2021 14:30
Äntligen dags för en fin orienteringshöst!Under fliken program hittar ni höstens ungdomsprogram. Ändringar sker varje säsong och nu kanske mer än vanligt. Håll därför koll på er mail men också på Lunds OK:s facebook-sida.
  • Uppdaterad: 12 SEP 2021 14:30

På tisdagar blir det OL-träning för gul, orange och lila grupp. Samling är antingen på Stallet eller annan plats, se höstschemat och facebook-sidan.

På torsdag är det orienteringsträning för vit grupp, se höstschemat och facebook-sidan. 

På torsdagar är det löpträning för gul, orange och lila grupp, det är sedan gammalt och den kommer finnas kvar. Den riktar sig till ungdomar från ca 12 år, juniorer och vuxna. Vissa torsdagar kommer det även att bli Orienteringslöpning som är för barn/ungdomar ca 10-14 år. Träningen sker i grupp och syftar till att träna på metoder så som framförhållning, tempoväxling, hållpunkter och attackpunkter, dvs övningar som gör orienteringen säkrare och därmed roligare. 10-14-åringar kan alltså välja vilken grupp man vill delta i. De utgår från samma ställe och börjar samtidigt. 

Vi vill slå ett extra slag för ”ungdomsserien”, tävlingar som är extra fokuserade på ungdomar. Anmäl er gärna till dessa. Är ni nybörjare eller ovana vid att tävla finns det ungdomsledare på plats som hjälper er vid starten. Har ni inget konto till Eventor, maila namn, mailadress och personnummer till Fredrik (This is a mailto link) så hjälper han er. Behöver ni hjälp med vilken klass som är lämplig eller har andra frågor, skicka ett mail till This is a mailto link, så försöker vi hjälpa er!

25-26 september är det läger i samband med ungdomsseriens avslutning, Älgots cup, i Perstorp. Lägret är för alla ungdomar upp till 16 år. Detaljerad information skickas ut till alla som är mer i en träningsgrupp. 

Är det någon som vill att mailen ska gå till ungdomarna också, skicka mailadressen till This is a mailto link så läggs den in i utskicken. Är det någon som har slutat, vilket vi naturligtvis hoppas att det inte är, meddela oss gärna så att vi kan justera våra listor.

Till sist vill vi slå ett slag för den relativt nya Facebook-sidan, Lunds OK – klädkorgen, där medlemmar lägger ut begagnade kläder, framförallt med Lunds OK anknytning.

Vi ses!

Med vänliga hälsningar,
Lunds OK, ungdomskommittén

Skribent: Lars Harrie
E-post: This is a mailto link

Ungdomskommittén kontaktar du på This is a mailto link

Klädförsäljning: Aina Jeppsson This is a mailto link

Nybörjarkurs startar vanligen i mars. Frågor besvaras av 

Aina Jeppsson (This is a mailto link)

 

 

 

Sankt Hans eXtrem


Bra cykelhandlare i Lund


Tesika - Bra företag!

Moroten och Piskan - Din lunchrestaurang på LTH

Actic Olympen - Din träningsanläggning
Skult - Ditt bästa klipp

Lundachark - Din köttbutik

Mossagården - Alltid ekologiskt Gårdsbutik, Café, Festival, E-handel

Glasmästar´n i Lund

Postadress:
Lunds OK - Orientering
Box 2119
22002 Lund

Kontakt:
Tel: 046201639, 046143989
E-post: This is a mailto link