Hoppa till sidans innehåll

Årets Lundarundan är avslutad


Ett stort GRATTIS till följande vinnare i årets Lundarunda.

1:a pris Presentkort 1000 kronor på Lindelöfs Cykel och Sliperi

Emilia Hansson & Fredrik Tell

2:a pris Presentkort 500 kronor på Lindelöfs Cykel och Sliperi

Håkan Wigren

3:e - 4:e pris Presentkort 450 kronor på Skult Frisörsalong

Evy Bomelin, Ulla & Göran Önnevall

5:e - 8:e pris Väska från Team Sportia värde 300 kronor

Ulla Ekström, Inéne Nordström, Brita Pewe, Ingrid Jönsson

9:e-16:e pris Presentkort 100 kronor på Lindelöfs Cykel och Sliperi

Lillemor Alexandersson, Lena Linde & Agneta Åkerlund, Inga-Lill Boij, Elly Jönsson, Lars Andersson, Anna & Mats Natt och Dag, Ingrid Billing, Eva Drevenhorn(Presentkorten har skickats hem till samtliga vinnare.)

Rätt svar:

1:A, 2:M, 3:Z, 4:R, 5:V, 6:AB, 7:O, 8:Y, 9:S, 10:H, 11:AC, 12:F, 13:AD, 14:C, 15:X, 16:U, 17:I, 18:T, 19:L, 20:Q, 21:G, 22:AA, 23:N, 24:B, 25:P, 26:J, 27:E, 28:D, 29:AE, 30:K


Tack alla ni som köpt årets Lundarunda och hoppas att ni haft en eller flera trevliga stunder i och runt om vår stad. Att döma av många av era kommentarer så verkar det som om årets runda var något svårare än tidigare år. Några har menat att den varit i svåraste laget och att man tyckt det var tråkigt att man inte hittade rätt bild. Det är en svår avvägning när fotona tas och beskärs för att det inte ska bli för lätt eller svårt. Vi tackar också alla som sålt Lundarundor samt våra sponsorer som därmed bidragit till klubbens verksamhet. Tack också för alla trevliga och uppmuntrande kommentarer vi även i år fått tillsammans med svaren:

  • Lika trevligt som vanligt. Jag gör alltid rundan tillsammans med en kompis. Vi har matsäck med oss och tar också oftast en fika någonstans. Den här gången hade vi valt en dag med lite trist väder men det är ändå lika roligt att upptäcka nya ställen i Lund.
  • Jätteroligt... man får lära sig lite mer av "sin" stad. Man letar sig fram till ställen man sällan eller aldrig besökt. Jag ser fram mot nästa sommar
  • Trevlig idé som blivit årlig tradition tillsammans med en väninna. I år var det min 6:e Lundarunda. Som vanligt en del kluriga kontroller, vi hade mest bry med den på Stortorget och den på mejeriet där vi tänkte fel.
  • Årets Lundarunda var ganska klurig och svår, men intressant med många Lundaprofiler vi inte kände till eller kände till men visste inte var de verkat. Lite har vi kunnat, mycket har vi lärt oss och ett och annat är vi fortfarande ovetande om. Tack återigen för flera trevliga nya upptäckter i Lund.
  • Som vanligt - tycker vi det är enormt trevligt med Lundarundan. Man upptäcker hela tiden nya saker - fast ibland är det jättesvårt!
  • Det var svårt i år! Flera som vi inte kunde hitta trots att vi letade länge länge.
  • Trevlig runda i år som tidigare. Några stationer var riktigt svåra att hitta men det gick.

Uppmuntrade av alla dessa och många flera härliga kommentarer lovar vi att återkomma med en ny Lundarunda nästa år. Då med ett nytt tema, som får bli en hemlighet till dess.

Väl mött igen nästa år önskar

Lundarundankommittéen / Lunds OK

Uppdaterad: 08 JUN 2016 01:24 Skribent: Peter Bengtslin

Kontakta oss i Lundarundankommitén på epost:This is a mailto link.

Sankt Hans eXtrem


Sprattelgubben
Köp god choklad
Moroten och Piskan - Din lunchrestaurang på LTH

Actic Olympen - Din träningsanläggning
Skult - Ditt bästa klipp
Bra cykelhandlare i Lund
Mossagården - Alltid ekologiskt Gårdsbutik, Café, Festival, E-handel
Lundachark - Din köttbutik
Tesika - Bra företag!

Postadress:
Lunds OK - Orientering
Box 2119
22002 Lund

Kontakt:
Tel: 112
E-post: This is a mailto link

Se all info