Hoppa till sidans innehåll

U-natta

Välkomna till

Ungdomsnatta 2007


Välkomna till 3 x U, d.v.s. Ungdomscupsfinal, Ungdomsnatta och Ungdomens 7mannastafett.

Lunds OK har i år glädjen att bjuda in alla orienterande ungdomar till två spännande dagar och en spännande natt på P7 Revinge. Vi startar lördagen i Revingehed med den ärofyllda Ungdomscupsfinalen och avslutar på söndagen med den klassiska Ungdomens 7mannastafett. Förutom 7mannastafetten erbjuder vi en propagandastafett och en tremannastafett. Under lördagseftermiddagen och kvällen kommer vi på regementet i Revingehed att erbjuda ett Ungdomsnatta fyllt med aktiviteter som microorientering, 5-kamp och en del som vi inte avslöjar riktigt ännu. Det kommer att bli en helg med massor av tid till att ha kul med nya och gamla orienteringskompisar.

Är du vuxen och vill springa orientering kan vi på söndagen erbjuda dig propagandastafetten och de Öppna klasserna, dessa är då öppna för både ungdomar och vuxna. 

Precis som förra året kommer samtliga funktionärer kommer att bära neonfärgade västar som gör att du som tävlande, ledare eller förälder snabbt och lätt skall kunna hitta oss för att få hjälp och svar på dina frågor.

Och naturligtvis är vår maskot ÄLGEN tillbaka, håll utkik efter honom!

 

 

Nyheter

Nyheter

2007-10-16
Mange tak for et fantastisk arrangement! Det var rigtigt sjovt at være med! Mine tre drenge har fået en hel masse af gode oplevelser og vi vil helt bestem overveje at tage flere ture til Sverige i næste år. Jeg har taget lidt billeder som lig...
 
2007-10-14
Passa på att rita dina vägval och sedan jämföra dessa med andras, samtidigt som sträcktiderna visas. Du kan också spela upp loppet, antingen utifrån startlistan eller som en simulerad gemensam start. Löparna symboliseras av prickar i olika färger som...
 
2007-10-14
Lunds OK vann före IS Kullen och Rävetofta OK.
 
2007-10-13
Lunds OK vann A-finalen och Örkelljunga FK B-finalen
 
2007-10-11
Först ut var U-natta, och nu är resten på plats

20170130_sponsorer

Sankt Hans eXtrem

Postadress:
Lunds OK - Orientering
Box 2119
22002 Lund

Kontakt:
Tel: 046201639, 046143989
E-post: This is a mailto link

Se all info