Hoppa till sidans innehåll

Medlemsinloggning


Lunds OK använder idrottonline från riksidrottsförbundet. Där finns ett medlemsregister där användarna kan logga in på hemsida på idrottonline (vilket är samma som vi har under lundsok.se).

Skicka ett ebrev till oss i ITkommitén om du vill ha en inloggning. För det behöver vi:
 - Ditt personnummer.
 - Genom ditt personnummer får vi din folkbokföringsadress. Har du en annan adress så skicka med den.
 - Vi vill även ha ett telefonnummer till dig. Kan ibland behövas av arrangörer om till exempel en tävling behöver ställas in med kort varsel.
Då kopplas din identitet till Lunds OK på idrottonline. Det är samma inloggning som du kan ha genom andra idrottsklubbar inom idrottonline.

Inloggning på idrottonline sker genom att klicka på hänglåset uppe till höger på vår hemsida. För att logga in använder du ett användarnamn som kallas IdrottsID och består av IID och ett antal siffror. Du kan även använda dig av ditt personnummer som användarnamn (oftast lättare att komma ihåg).

Är du ny medlem, saknar du eller har blivit av med ditt lösneord så klicka på hänglåset och väl 'Glömt lösenord' Då skickas det ut en återställningslänk till den epost som du har kopplad till din inloggning. Denna återställning fungerar under en begränsad tid, typ en halvtimme. Skicka ett ebrev till oss om du vill att vi byter din epostadress.
Gör du detta för första gången kommer du att behöva göra några val innan du är klar. Välj LundsOK-Orientering där det behövs. Vi har en klubbsida även på friidrott, LundsOK-Friidrott, men den använder vi bara för att administrera vårt löplopp på Sankt Hans backar, Sankt Hans eXtreme.

När du är inloggad så kan du längst upp till höger klicka på ditt namn och välja 'Min sida'. Där kan du uppdatera din information som adress och telefonnummer.

Medlemsregistret på idrottonline speglas över till svenska orienteringsförbundets tävlingsanmälningssytemsom heter eventor. Samma inloggningsnamn och lösenord som används till idrottonline. Där kan man anmäla sig till tävlingar och skriva in sitt sportident men inte ändra lösenord, adress eller liknande. Det gör man i idrottonline.

---

Det finns olika roller som man kan tilldelas på lundsok.se/idrottonline. Vanligast är Redaktör - om du även vill kunna redigera vissa sidor eller tex lägga in nyheter. Skicka ett ebrev till oss så kan vi tilldela dig de rättigheter som du behöver.

Även på Eventor kan man ha olika extra roller som arrangemangansvarig - för att redigera klubbens tävlingar eller anmälningsansvarig så kan man anmäla lag till stafetter. Skicka ett ebrev till oss så kan vi tilldela dig de rättigheter som du behöver.

IT-kommitté:

Malte Lennerstedt och Eva-Lotta Bengtslin. Oss når du på epost; This is a mailto link.

Uppdaterad: 08 JUN 2016 01:20 Skribent: Malte Lennerstedt

Sankt Hans eXtrem


Sprattelgubben
Köp god choklad
Moroten och Piskan - Din lunchrestaurang på LTH

Actic Olympen - Din träningsanläggning
Skult - Ditt bästa klipp
Bra cykelhandlare i Lund
Mossagården - Alltid ekologiskt Gårdsbutik, Café, Festival, E-handel
Lundachark - Din köttbutik
Tesika - Bra företag!

Postadress:
Lunds OK - Orientering
Box 2119
22002 Lund

Kontakt:
Tel: 0
E-post: This is a mailto link

Se all info