Hoppa till sidans innehåll

Redaktörer


Redigera hemsidan, för inloggade medlemmar som har rollen Redaktör.

Instruktioner för hur du skapar nyheter, skapar och redigerar webbsidor och om hur du lägger in kalenderaktiviteter som redaktör.
Se manualerna på idrottonline.se Service Center. http://idrottonline.se/servicecenter -> Instruktioner -> Hemsida

 

En beskrivning om hur vi administrerar nyhetslistan på LOK-hemsidan,

Nyhetslistan LOK-nyheter är där vi publicerar alla nyheter som visas på hemsidan. LOK-nyheter är sorterad enligt "Enligt ändraddatum (senast överst)". Då är den senaste redigerade nyheten alltid överst.

Skapa en nyhet. Öppna Navigeringsfönstret till vänster, leta fram LOK-nyheter, klicka på menypilen i högerkanten på LOK-nheter-raden, välj Ny Sida. Namnge din nyhetssida och välj sidtyp Nyhet. Redigera och spara/publicera när du är klar.

Redigera en nyhet. Öppna Navigeringsfönstret till vänster, leta fram nyheten som ska redigeras. Markera den i listan till vänster så öppnas den för redigering. Redigera och spara/publicera när du är klar.

För att puffa upp en nyhet, öppna den i redigeraläge och lägg till ändring. Har du ingen faktisk ändring utan bara vill puffa upp den överst i nyhetslistan, så lägg bara till ett mellanslag någonstanns och spara/publicera. Alternativet att markera nyheten i listan i Navigeringsfönstret till vänster och "dra" den uppått ska INTE användas. Då kan ändraddatum påverkas för alla nyheter i nyhetslistan till dagens datum+tid, och därmed förstörs möjligheten att sortera på ändraddatum.

Frågor?

Kolla manualerna på idrottonline.se Service Center. http://idrottonline.se/servicecenter -> Instruktioner -> Hemsida -> Nyheter eller Redigera

Eller fråga någon av huvudredaktörerna via This is a mailto link

Uppdaterad: 23 APR 2018 21:18 Skribent: Eva-Lotta Bengtslin
E-post: This is a mailto link

Sankt Hans eXtrem


Sprattelgubben
Köp god choklad
Moroten och Piskan - Din lunchrestaurang på LTH

Actic Olympen - Din träningsanläggning
Skult - Ditt bästa klipp
Bra cykelhandlare i Lund
Mossagården - Alltid ekologiskt Gårdsbutik, Café, Festival, E-handel
Lundachark - Din köttbutik
Tesika - Bra företag!

Postadress:
Lunds OK - Orientering
Box 2119
22002 Lund

Kontakt:
Tel: 0
E-post: This is a mailto link

Se all info