Hoppa till sidans innehåll

Kläder


Tävlingströjor och overaller

Lunds OKs officiella tävlingströjor och overaller köper man av Aina Jeppson. Kläderna förvaras på Stallet och det går ofta att handla i samband med träningar där, annars maila för att komma överens om överlämnande.

Tävlingsbyxor

Klubben säljer (oftast) inte några tävlingsbyxor, men det rekommenderas att man använder marinblå eller rosa byxor. På internet eller på tävlingar där det finns klädförsäljning är det lätt att hitta blå byxor. Rosa kan vara lite knepigare och med ojämna mellanrum försöker vi göra en samlingsbeställning av rosa tights.

Ullmax

Klubben säljer också produkter från Ullmax. 10-30% av denna försäljning är provision för klubben. Ullmax har produkter som passar för all typ av aktivitet, som t ex träning, tävling, trädgårdsarbete, skidåkning och vandring. De varmaste kvaliteterna passar bra för de tillfällen man måste stå stilla utomhus när det är kallt. Det finns underställ och sockar i olika varma kvaliteter, både ull och och funktionsmaterial, men också trosor, kalsonger, mössor, mamelucker mm. Anna Ljungqvist ansvarar för klubbens beställningar. Det finns en visningsväska som man (utan köptvång) gärna får låna hem och titta på grejerna i lugn och ro. Beställ enligt något av följande:

Via inloggning på Ullmax hemsida

Logga in som säljareUllmax hemsida. Har du inte redan en inloggning eller om du glömt ditt lösenord, följ bara instruktionerna på skärmen. Se till att det är Lunds OK som gynnas av dina köp. Under månaderna september till februari skickas samlingsbeställningar från klubben normalt ca var 2-3 vecka, beroende på orderingång och så snart inkomna order uppgår till totalt minst 2500 kr. Även under resten av året skickas samlingsbeställningar om det totala orderbeloppet är minst 2500 kr. Leveransen kommer hem till den klubbansvarige och man kan antingen hämta sina grejer hemma hos denne eller så kommer man överens om överlämning i samband med någon aktivitet. Man behöver inte själv betala för frakten, men man måste själv hämta grejerna enligt överenskommelse.

Via säljlänk utan inloggning

Beställ enkelt via denna länk utan att logga in. Varorna levereras enligt samma vilkor som vid inloggning. Länken är aktiverad från september t o m februari. Om länken används under resten av året blir man omdirigerad till webbshopen, se nedan.

Via Ullmax webbshop

Lägg beställingen i Ullmax webbshop och få grejerna levererade. Fördelen med detta är att man får en snabb leverans direkt hem till sig själv. Nackdelen är att man själv får stå för fraktkostnaden (normalt ca 49 kr) samt att klubbens provision är något lägre. Även här ska man se till att det är Lunds OK som gynnas av köpen. Detta sätt att beställa passar bäst om man har mycket bråttom att få sin leverans eller om man vill beställa under lågsäsong från mars till augusti. Ibland har Ullmax kampanjer med fri frakt i webbshopen under begränsade perioder. Gilla gärna Ullmax sida på Facebook, så får man reda på när sådana perioder infaller.

 

Uppdaterad: 11 SEP 2020 22:45 Skribent: Anna Ljungqvist
E-post: Adressen Gömd

Sankt Hans eXtrem


Bra cykelhandlare i Lund


Tesika - Bra företag!

Moroten och Piskan - Din lunchrestaurang på LTH

Actic Olympen - Din träningsanläggning
Skult - Ditt bästa klipp

Lundachark - Din köttbutik

Mossagården - Alltid ekologiskt Gårdsbutik, Café, Festival, E-handel

Glasmästar´n i Lund

Postadress:
Lunds OK - Orientering
Box 2119
22002 Lund

Kontakt:
Tel: 046201639, 046143989
E-post: This is a mailto link

Se all info