Hoppa till sidans innehåll

Träning


Här hittar du allmän information om LOK:s träningar. Under resp meny i vänsterkanten hittar du mer detaljerad information om tisdagsträningar, torsdagsträningar och andra aktuella evenemang.

För ungdomsträning: läs på fliken Ungdom i menyradenTisdagsträningar
Tisdagskvällar är det organiserad OL-träning med start 18.00 vid Stallet (klubbstugan i Dalby), eller från annan karta. Samåkning från Lund tex Max-lab:s parkering (Ole Römers v 1) kl. 17.30. Träningen varierar över året med tyngdpunkten på långdistans och konditionsträning under vintern och på snabbhet och teknik vår-sommar-höst. I november och december annordnar vi en nattcup. "Hemmakarta" är Dalby-Skrylle, men vi brukar ha träning på annan karta någon eller några tisdagar varje månad. Ungdomskommittén anordnar träning för ungdomarna (se Ungdom), men naturligtvis kan alla (även de ungdomar som så vill) delta i TKs träning under hela året. Efter träningen kopplar vi av med bastu och fika.

 

Torsdagsträningar

Torsdagar är det löpträning från Stallet, Dalbybadet. Träning i Lund under november-februari/mars med löpning och MAQ-gympa.

 

Träningsläger, träningsdagar
Träningsläger och/eller träningsdag har vi ibland, tex tidigt på våren i samband med säsongstarten eller på sommaren.

 

Träningstävlingar
Träningstävlingar förekommer också, t ex "Lilla femdagars" (Lilla 5-dagars hemsida) som i början av juni arrangeras i samarbete med andra klubbar i sydvästra Skåne, med fem etapper på tisdags- och torsdagskvällar. För att du inte skall förlora kartkontakten under vintern arrangeras på söndagarna i december - februari först OK Silvas traditionsenliga AdventOrient och sedan "Vintercupen" (Vintercupens hemsida).

 

Uppdaterad: 06 JAN 2019 00:12 Skribent: Malte/Eva-Lotta

Sankt Hans eXtrem


Bra cykelhandlare i Lund


Tesika - Bra företag!

Moroten och Piskan - Din lunchrestaurang på LTH

Actic Olympen - Din träningsanläggning
Skult - Ditt bästa klipp

Lundachark - Din köttbutik

Mossagården - Alltid ekologiskt Gårdsbutik, Café, Festival, E-handel

Glasmästar´n i Lund

Postadress:
Lunds OK - Orientering
Box 2119
22002 Lund

Kontakt:
Tel: 046201639, 046143989
E-post: This is a mailto link

Se all info