Hoppa till sidans innehåll

Träning


Här hittar du allmän information om LOK:s träningar. Under resp meny i vänsterkanten hittar du mer detaljerad information om tisdagsträningar, torsdagsträningar och andra aktuella evenemang.

För ungdomsträning: läs även på fliken Ungdom i menyraden


Tisdagsträningar
Tisdagskvällar är det organiserad OL-träning med start 18.00 vid Stallet (klubbstugan vid Dalbybadet i Dalby), eller från annan karta. Samåkning uppmuntras, läs och skriv om samåkning i Facebook-gruppen Lunds OK Samåkning. Träningen varierar över året med tyngdpunkten på långdistans och konditionsträning under vintern och på snabbhet och teknik vår-sommar-höst. I november och december annordnar vi en nattcup. "Hemmakarta" är Dalby-Skrylle, men vi brukar ha träning på annan karta någon eller några tisdagar varje månad. Ungdomar i Gul+Orange+Violett tränar också på TKs träningar på tisdagar under mars-oktober. Efter träningen på Stallet kopplar vi av med dusch, bastu och fika. 

 

Torsdagsträningar

Torsdagar är det löpträning från Stallet, Dalbybadet. Under november-februari/mars är träningen istället i Lund med löpning och MAQ-gympa.

 

Träningsläger, träningsdagar
Träningsläger och/eller träningsdag har vi ibland, tex tidigt på våren i samband med säsongstarten eller på sommaren.

 

Träningstävlingar
Träningstävlingar förekommer också, t ex "Lilla femdagars" (Lilla 5-dagars hemsida) som i början av juni arrangeras i samarbete med andra klubbar i sydvästra Skåne, med fem etapper på tisdags- och torsdagskvällar. För att du inte skall förlora kartkontakten under vintern arrangeras på söndagarna i december - februari först OK Silvas traditionsenliga AdventOrient och sedan "Vintercupen" (Vintercupens hemsida).

 

Uppdaterad: 12 NOV 2021 09:05 Skribent: Malte/Eva-Lotta

Sankt Hans eXtrem


Sprattelgubben
Köp god choklad
Moroten och Piskan - Din lunchrestaurang på LTH

Actic Olympen - Din träningsanläggning
Skult - Ditt bästa klipp
Bra cykelhandlare i Lund
Mossagården - Alltid ekologiskt Gårdsbutik, Café, Festival, E-handel
Lundachark - Din köttbutik
Tesika - Bra företag!

Postadress:
Lunds OK - Orientering
Box 2119
22002 Lund

Kontakt:
Tel: 0
E-post: This is a mailto link

Se all info