Hoppa till sidans innehåll

Nattcupen 2016


Årets Nattcup är avslutad. Poängtabellen är uppdaterad efter sista etappen. Stort grattis till segrarna och tack till alla deltagare som gör det så roligt att arrangera nattorientering! Totalt var det 246 starter, med flest på etapp 2 på Sankt Hans Backar i Lund med 60 deltagare.

Dam Lång: Sara Snogerup Linse, Matilda Olsson (delad seger)
Herr lång: Patrik Lindeberg - 5 etappsegrar - överlägsen!
Dam mellan: Elin Hugosson
Herr mellan: Daniel Hellberg
Dam kort: Kajsa Heyden
Herr kort: Felix Gustafsson
Dam lätt: Eva Olsson
Herr lätt: Erik Olsson

Mer nattorientering i Lund blir det den 24 januari då Lunds OK arrangerar en träningstävling inom ramen för Vinterlund, med samling i Stadsparken.
vinterlund.se/handelser/nattorientering/

 

Välkomna till Nattcupen 2016!

Som traditionen bjuder arrangerar TK nattcupen under tisdagskvällar i november-december. Lätt eller svårt, kort eller långt - något för alla som gillar nattorientering.

Nyhet! I år vill vi att alla deltagare föranmäler sig via Eventor, senast kl 20.00 söndagen innan träningen. Saknar man Eventor-konto går det även bra att maila/ringa anmälan till Eva-Lotta (se epost/telnr längst ner på sidan), isåfall gärna före kl 18.00. Med föranmälan kan vi enklare skriva ut rätt antal kartor. Vi kommer att ha några extra kartor med oss ut i skogen för direktanmälan, men de som har föranmält sig har garanterad karta.

Resultat kommer efter varje etapp att publiceras på Eventor och winsplits. Några eller alla etapper kommer att finnas på Livelox, ladda gärna upp ditt GPS-spår efter målgång.

Livelox etapp 1: Det visade sig att SI-enheterna var på sommartid. Det ger en timme senare starttid i winsplits och livelox bråkar. Lösningen verkar vara att man får ta bort sitt GPS-spår och lägg till det igen, och då ändra starttiden vid den nya importen. Ändra starttiden till en timme senare, dvs startade man 18.00 så ändra till 19.00.

Livelox etapp 2, 3 och 5: Lägg gärna in era GPS-spår!

 

Nattcupen 6 december

Välkommen till sista etappen av nattcupen!

Samling: Genarps IP, Ekevallen. Stora parkeringen.
Banor: Lång 10480m, Mellan 6930m, Kort 4270m, Lätt 2720m
Start:
 Mellan kl 18.00-19.00.
Anmälan: Föranmälan via Eventor senast kl 20.00 söndag 4 december, alternativt till Eva-Lotta tel 046-15 76 62, 070-285 07 30, epost rok_lotta(a)hotmail(punkt)com. Direktanmälan på plats i mån av kartor. Några extra kartor av varje bana finns med till direktanmälan, men föranmälan = garanterad karta.
Avgift: Kostar 30 kr för icke-LOKare. LOKare gratis. Betalas kontant före start. Gärna jämna pengar.
Utrustning: SI-pinne. Pannlampa. SI-pinnar finns att låna vid starten.
Kontroller: Reflexstav med SI-enhet.
Karta: Romeleåsen skala 1:10 000. Korta banan kan även fås i skala 1:7 500. Kartan delas ut i startögonblicket.
Ombyte: Det finns ingen dusch utan ombyte sker i egen bil.

Välkomna och lycka till! önskar Emelie och Hanna

 

8 nov

Skrylle, Eventor etapp 1

Eva-Lotta

15 nov

Lund, Eventor etapp 2

Fabbe

22 nov

Revinge, Eventor etapp 3

Annika

29 nov

Bokskogen, Eventor etapp 4

Rickard

6 dec

Genarps IP, Eventor etapp 5

Emelie

 

Generell information

Klasser:
Herrar och Damer: Lång ca 10 km - svår
Herrar och Damer: Mellan ca 7 km - svår
Herrar och Damer: Kort ca 4,0 km - medelsvår
Herrar och Damer: Lätt ca 3,0 km – lätt (kontroller inte långt från stig), vit-gul svårighet

Starttid: Valfri start mellan 18.00 och 19.00.

Anmälan: Anmälan i förväg via Eventor senast kl 20.00 söndagen innan träningen. Saknar man Eventor-konto går det även bra att maila/ringa anmälan till Eva-Lotta (se epost/telnr längst ner på sidan), isåfall gärna före kl 18.00. Med föranmälan kan vi enklare skriva ut rätt antal kartor.
Direktanmälan: Vi kommer att ha några extra kartor med oss ut i skogen för direktanmälan, men de som har föranmält sig har garanterad karta. Direktanmälan möjlig i mån av kartor, skriv upp er på deltagarlistan med bricknummer och önskad bana.

Stämplingssystem: SportIdent. Alla skall start- och målstämpla. Efter målstämpling måste ALLA registrera sig i utcheckningen genom att skriva ut era sträcktider. Gäller även om du inte tagit alla kontroller. Utcheckning görs eventuellt i 2 st printers, för att säkerställa att din tid kommer med till resultatlistan. Behåll ena papperslappen med sträcktider själv och ge den andra lappen till arrangörerna.

Kontroller: Endast SI-enheter uppsatta med reflexpinne eller reflexband. Reflex sitter i knähöjd eller däröver. Inga kontroller (SI-enheter) som bara ligger på marken. OK om de ligger synligt på stenar.

Startavgift: LOK:are springer gratis. Övriga 30 kr. Betala före start. Gärna jämna pengar.

Resultat: På Eventor och på winsplits så snart vi hinner, länkas från hemsidan. Poängtabell här på hemsidan.

Poängberäkning: En totalsegrare kommer att utses i varje klass i nattcupen. För varje etapp ger en seger 100 poäng, en andraplats 90 poäng, en tredjeplats 80 poäng, en fjärdeplats 75 poäng, etc. Ett godkänt lopp ger minst 20 poäng och en start garanterat 5 poäng. Resultat från de fyra bästa loppen räknas. En arrangör av en etapp får räkna sitt bästa resultat även för den arrangerande etappen.

Övrigt: Notera på deltagarlistan att ni kommit i mål, i samband med utstämpling. Extra SportIdent-pinnar finns med på varje etapp för de som behöver låna. Eventuellt finns även några pannlampor till utlåning, LOK-ungdomar har företräde till pannlampor.

Frågor: Eva-Lotta Bengtslin tel 046-15 76 62 eller epost: rok_lotta(a)hotmail(punkt)com 

Välkomna!

Lunds OK

Uppdaterad: 13 SEP 2017 21:27 Skribent: Eva-Lotta Bengtslin

Sankt Hans eXtrem


Sprattelgubben
Köp god choklad
Moroten och Piskan - Din lunchrestaurang på LTH

Actic Olympen - Din träningsanläggning
Skult - Ditt bästa klipp
Bra cykelhandlare i Lund
Mossagården - Alltid ekologiskt Gårdsbutik, Café, Festival, E-handel
Lundachark - Din köttbutik
Tesika - Bra företag!

Postadress:
Lunds OK - Orientering
Box 2119
22002 Lund

Kontakt:
Tel: 0
E-post: This is a mailto link

Se all info