Hoppa till sidans innehåll

Nattcupen 2017


Årets Nattcup är avslutad. Poängtabellen är uppdaterad efter sista etappen. Stort grattis till segrarna och tack till alla deltagare som gör det så roligt att arrangera nattorientering! Totalt var det 359 starter - rekord! Flest deltagare var det på etapp 2 på Sankt Lars-området i Lund med 82 st.

Dam lång: Sara Snogerup Linse
Herr lång: Jonas Hammarskiöld
Dam mellan: Frida Hedin
Herr mellan: Lukas Wittenbecher
Dam kort: Selma Larsson
Herr kort: Felix Gustafsson
Dam lätt: Freja Gustafson
Herr lätt: Hugo Hjelm

Mer nattorientering i Lund blir det den 23 januari då Lunds OK arrangerar en träningstävling inom ramen för Vinterlund, med samling i Stadsparken.
Vinterlund vinterlund.se/handelser/nattorientering/
Eventor https://eventor.orientering.se/Events/Show/20637

 

Info om Eventors Underhållsarbete söndag kväll 3 december.
Utan förhandsinfo hade Eventor underhållsarbete under söndagkvällen 3 dec, vilket gjorde att det strulade för de som ville anmäla sig och de som hade anmält sig under söndagen.
Anledningen var att Eventor på söndagkvällen drabbades av en så kallad krypteringsattack och all information i databasen försvann. För att få tillbaka innehållet i databasen krävde virusets skapare en stor summa pengar, vilket de inte kommer att få. Istället installerades en ny virtuell server och en backup från natten till söndag lästes in. Anmälningar som gjordes under söndagen kunde också återskapas från loggfiler. Mer info https://www.svenskorientering.se/Nyheter/forbundsnytt/Eventordrabbatavkrypteringsattack/

 

Välkomna till Nattcupen 2017!

Som traditionen bjuder arrangerar TK nattcupen under tisdagskvällar i november-december. Lätt eller svårt, kort eller långt - något för alla som gillar nattorientering.

Föranmälan via Eventor, senast kl 20.00 söndagen innan träningen. Saknar man Eventor-konto går det även bra att maila/smsa/ringa anmälan till Eva-Lotta (se epost/telnr längst ner på sidan), isåfall gärna före kl 18.00 på söndagen. Ange namn, klubb, SI-nummer och önskad bana. Med föranmälan kan vi enklare skriva ut rätt antal kartor. Vi kommer att ha några extra kartor med oss ut i skogen för direktanmälan, men de som har föranmält sig har garanterad karta.

Resultat kommer efter varje etapp att publiceras på Eventor och winsplits. Några eller alla etapper kommer att finnas på Livelox, ladda gärna upp ditt GPS-spår efter målgång.

Poängtabellen
Poängtabellen är uppdaterad med resultat efter femte etappen.


 

Nattcupen 5 december

Välkomna till femte och sista etappen av Nattcupen 2017!

Samling: Genarps IP (Ekevallens Parkering), koordinater 55°35'45.3" N 13°25'1.5"E (WGS84).
https://www.google.se/maps/dir//55.5959426,13.4177311/@55.597311,13.4042292,13.98z?hl=sv
Vägvisning:
Följ skylt mot Genarps IP (Ekevallens Parkering).
Banor:
Lång ca 10 km svår, Mellan ca 7 km svår, Kort ca 4 km medelsvår, Lätt ca 3 km vit/gul.
Start: Valfri start mellan kl 18.00-19.00. Starten är på samlingsplatsen. Föranmälda registrerar sig i sekretariatet före start.
Anmälan: Föranmälan helst via Eventor senast kl 20.00 söndag 3 december (sök efter klubbtävling). Alternativt direkt till Eva-Lotta via tel/sms 070-285 07 30 eller epost This is a mailto link. Ange namn, klubb, SI-nummer och vilken bana du vill springa.
Direktanmälan: På samlingsplatsen så länge det finns kartor kvar. Begränsat antal extra kartor finns, men för garanterad karta krävs föranmälan.
Avgift: Kostar 30 kr för icke-LOKare. LOKare gratis. Betalas före start, ingen fakturering. Kontant jämna pengar eller med Swish till Lunds OK 123 303 67 87. Vid Swish ange meddelande "Nattcup".
Karta: Romeleåsen skala 1:10 000. Korta banan är i skala 1:7500 för DH60 och äldre. Kartan delas ut i startögonblicket.
Kontroller: Reflexstav (både röd/vit/blå och orange/vita) och SI-enhet.
Utrustning: SI-pinne och pannlampa. SI-pinnar finns att låna.
Ombyte: Ingen dusch eller omklädningsrum finns vid TC. Toalett finns (utedass).

Välkomna! hälsar Rickard och Michael

Samåkning från Lund Maxlab (Ole Römers väg 1), förslag kl 17:30.
Läs/skriv om samåkning på Lunds OKs sida på Facebook.

 

Livelox

Livelox etapp 1
Livelox etapp 2
Livelox etapp 3
Livelox etapp 4
Livelox etapp 5

 

7 nov

Skrylle, Eventor etapp 1

Eva-Lotta + Daniel + Tor

14 nov

Lund Sankt Lars, Eventor etapp 2

Fabbe + Henrik + Christer

21 nov

Romeleåsen Sågen, Eventor etapp 3

Stefan + Åsa + Mix

28 nov

Revinge, Eventor etapp 4

Mikael + Erik + Lasse

5 dec

Romeleåsen Genarps IP, Eventor etapp 5

Rickard + Mix

 

Generell information

Klasser:
Herrar och Damer: Lång ca 10 km - svår
Herrar och Damer: Mellan ca 7 km - svår
Herrar och Damer: Kort ca 4,0 km - medelsvår
Herrar och Damer: Lätt ca 3,0 km – lätt (kontroller inte långt från stig), vit-gul svårighet

Starttid: Valfri start mellan 18.00 och 19.00.

Anmälan: Anmälan i förväg via Eventor senast kl 20.00 söndagen innan träningen. Saknar man Eventor-konto går det även bra att maila/ringa/smsa anmälan till Eva-Lotta (se epost/telnr längst ner på sidan), isåfall gärna före kl 18.00. Med föranmälan kan vi enklare skriva ut rätt antal kartor.
Direktanmälan: Vi kommer att ha några extra kartor med oss ut i skogen för direktanmälan, men de som har föranmält sig har garanterad karta. Direktanmälan möjlig i mån av kartor, skriv upp er på deltagarlistan med bricknummer och önskad bana.

Stämplingssystem: SportIdent. Alla skall start- och målstämpla. Efter målstämpling måste ALLA registrera sig i utcheckningen genom att skriva ut era sträcktider. Gäller även om du inte tagit alla kontroller. Utcheckning görs eventuellt i 2 st printers, för att säkerställa att din tid kommer med till resultatlistan. Behåll ena papperslappen med sträcktider själv och ge den andra lappen till arrangörerna.

Kontroller: Endast SI-enheter uppsatta med reflexstav. Reflex sitter i knähöjd eller däröver. Inga kontroller (SI-enheter) som bara ligger på marken. OK om de ligger synligt på stenar.

Startavgift: LOK:are springer gratis. Övriga 30 kr. Betala före start, ingen fakturering. Kontant gärna jämna pengar eller med Swish till Lunds OK 123 303 67 87. Ange meddelande "Nattcup".

Resultat: På Eventor och på winsplits så snart vi hinner, länkas från hemsidan. Poängtabell här på hemsidan.

Poängberäkning: En totalsegrare kommer att utses i varje klass i nattcupen. För varje etapp ger en seger 100 poäng, en andraplats 90 poäng, en tredjeplats 80 poäng, en fjärdeplats 75 poäng, etc. Ett godkänt lopp ger minst 20 poäng och en start garanterat 5 poäng. Resultat från de fyra bästa loppen räknas. En arrangör av en etapp får räkna sitt bästa resultat även för den arrangerande etappen.

Övrigt: Notera på deltagarlistan att ni kommit i mål, i samband med utstämpling. Extra SportIdent-pinnar finns med på varje etapp för de som behöver låna. Eventuellt finns även några pannlampor till utlåning, LOK-ungdomar har företräde till pannlampor.

Frågor: Eva-Lotta Bengtslin tel 046-15 76 62, 070-285 07 30 eller epost This is a mailto link

Välkomna!

Lunds OK

 

Uppdaterad: 13 OKT 2018 23:45 Skribent: Eva-Lotta Bengtslin
E-post: Adressen Gömd

Sankt Hans eXtrem


Sprattelgubben
Köp god choklad
Moroten och Piskan - Din lunchrestaurang på LTH

Actic Olympen - Din träningsanläggning
Skult - Ditt bästa klipp
Bra cykelhandlare i Lund
Mossagården - Alltid ekologiskt Gårdsbutik, Café, Festival, E-handel
Lundachark - Din köttbutik
Tesika - Bra företag!

Postadress:
Lunds OK - Orientering
Box 2119
22002 Lund

Kontakt:
Tel: 112
E-post: This is a mailto link

Se all info