Hoppa till sidans innehåll

Torsdagsträningar


Torsdagsträningar i Lund

Torsdagsträning i Lund med löpträning + MAQ-gympa (cirkelträning) under perioden november-februari/mars. Se mer på underfliken till vänster. Torsdagsträningar i Lund vintern 2021-2022

PM/info med veckans träningstema publiceras på Lunds OKs Facebook-sida senast dagen före resp träning.

 

Torsdagsträningar i Dalby

Torsdagar under övriga året har vi löpträning med olika intervaller/backe mm. Då är det samling på Stallet, Dalbybadet med start kl 18.30. PM/info med veckans träningstema publiceras på Lunds OKs Facebook-sida senast dagen före resp träning. Oftast samling på Stallet, men ibland på annat ställe.

Löpträningarna är öppna för alla från ca 12 år och uppåt som vill löpträna i terräng och består av intervaller, backövningar, styrkelöpningsövningar, fartlek, löplekar mm. Tanken är att man ska kunna vara med och få ut något av träningen oavsett om man tillhör eliten eller ser sig själv som motionär.
Säsongen 2021 delas deltagarna i två löpgrupper: en orienteringslöpningsgrupp som fokuserar på olika löpövningar för att öva upp förmågan att springa i terräng främst riktad mot gula gruppen (upp till 12), och en löpgrupp som är lite tuffare träning huvudsakligen i terräng (från ca 14 år och äldre). För er som hängde med bra på vinterträningen i Lund passar den senare gruppen bra. Är ni osäkra på vilken grupp ni ska spring med så löser vi det på plats.

Generellt för träningarna från Stallet, Dalbybadet gäller att OL-skor eller trail-skor är att föredra om inget annat sägs. Under det mörka halvåret så är det bra om ni som har pannlampa tar med det.

Vi springer från Stallet 18:30 och brukar hålla på en dryg timme inklusive stretching efteråt.

Coronaanpassning:
Endast fullt friska kommer till träningen.
Samlingsplatser: Vit grupp samlas vid öppningen till beachhandbollsplanen. Orienteringslöpgrupp och löpgrupp samlas inne på badet.
Vi håller avstånd vid samlingar och under träningen. Vid behov delar vi upp oss i mindre grupper.
Kom ombytt. Duscha och fika tar vi hemma efter träningen.

 

 

Vill du få info om torsdagsträningarna på mail? Gå med i maillistan. Hör av dig till Anders Ericsson anders.go.ericsson(at)gmail.com för att komma med på maillistan.

 

Uppdaterad: 18 NOV 2021 13:29 Skribent: Eva-Lotta Bengtslin

Sankt Hans eXtrem


Sprattelgubben
Köp god choklad
Moroten och Piskan - Din lunchrestaurang på LTH

Actic Olympen - Din träningsanläggning
Skult - Ditt bästa klipp
Bra cykelhandlare i Lund
Mossagården - Alltid ekologiskt Gårdsbutik, Café, Festival, E-handel
Lundachark - Din köttbutik
Tesika - Bra företag!

Postadress:
Lunds OK - Orientering
Box 2119
22002 Lund

Kontakt:
Tel: 0
E-post: This is a mailto link

Se all info