Hoppa till sidans innehåll

Torsdagsträningar i Lund vintern 2020-2021


Nu drar vi igång träningarna i Lund på torsdagar.

Eftersom vi följer FHS rekommendationer är träningarna tills vidare endast öppna för de som är födda 2005 eller senare. Samling 18:45 vid Fäladsskolan, se detaljer nedan:

Följande gäller just nu för torsdagsträningen (status 2020-11-03):

Löpargruppen tränar som planerat med Anders i spetsen. Ungdomar/vuxna födda före 2005 får dessvärre inte delta i träningen. Medtag reflexväst och pannlampa. Styrketräningen kommer inte genomföras.

För barn som är yngre än 12 år: inomhusträningen flyttar utomhus. Reflexväst alternativt kläder med mycket reflexer krävs och gärna pannlampa också. Ingen utlåning av pannlampor kommer ske.

Båda grupperna startar kl. 18.45 vid Fäladsskolan, precis öster om Fäladstorget i Lund. Kom ombytt och duscha hemma.

Detta gäller tills restriktionerna ändras.
Vi hoppas såklart som alla andra att detta är kortvarigt och att vi snart kan återgå till normal verksamhet, både med inneträning och organiserad träning även för alla över 15.

Mvh
Ungdomsledarna

 

Information till träningssugna äldre än 15 år:

För att ni som är äldre ändå ska kunna vara delaktiga kommer Anders E lägga upp vad som gäller för löpträningen inför varje vecka på Lunds OKs Facebook-sida. Så kan ni genomföra träningen på egen hand, valfri tid och plats. Kom ihåg att registrera löpsträckan i LOKs Novemberutmaning 

https://www.lundsok.se/Nyheter/LOK-nyheter/Novemberutmaning

 

----------

Karta till samlingsplats Fäladsskolans idrottshall: https://goo.gl/maps/WsKJTgzSPPM8Qrra7

Det kan vara lite lurigt att hitta dit. Det är alltså i Fäladsskolans idrottshall (f.d. Svenshögsskolan), nordöst om Fäladstorget. (Ej att förväxla med Fäladsgården eller Fäladshallen). Parkering görs tex vid ICA, eller vid Fäladshallen (på andra sidan Svenshögsvägen).

 

Preliminärt program för löpträningen

Vi kommer köra intervaller på plan mark udda veckor (löparskor + reflexväst), och backintervaller jämna veckor (OL-skor, reflexväst och pannlampa). Reflexväst är obligatorisk!

Uppdaterad: 03 NOV 2020 23:17 Skribent: Anders Ericsson/Eva-Lotta Bengtslin
Epost: Adressen Gömd

20170130_sponsorer

Sankt Hans eXtrem

Postadress:
Lunds OK - Orientering
Box 2119
22002 Lund

Kontakt:
Tel: 046201639, 046143989
E-post: This is a mailto link

Se all info